ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ''άξιος των άξιων'' δήμαρχος Γλυφάδας , καθώς και ο δήμος, στρέφονται κατά των ΑΜΕΑ


Στον Δήμο Γλυφάδας επί σειρά ετών υφίσταται  μια απόλυτα στρεβλή πραγματικότητα με χαρακτηριστικό πρόσημο , οι υποστηρικτές Δημάρχου - διοικούντων τυγχάνουν εξυπηρετήσεως και προνομίων , και στον αντίποδα ''οι άλλοι'' , οι οποίοι δεν καλύπτονται από τον Δήμο Γλυφάδας , και παράλληλα κατασυκοφαντούνται δημόσια από χρηματισμένους επαγγελματίες κλακαδόρους - συκοφάντες.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Ειδικότερα: Άτομα ΑΜΕΑ με αποφάσεις 67 - 87 % αναπηρίας δεν τυγχάνουν επί σειρά ετών του προγράμματος ''βοήθεια στο σπίτι'' , οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου γλυφάδας , οι οποίες οφείλουν να συμβάλουν αδιαφορούν επιδεικτικά , και επιπροσθέτως χρηματισμένοι κλακαδόροι από την δημοτική αρχή επιτίθονται στα άτομα με αναπηρία με ύβρεις , συκοφαντίες , και αισχρές μεθόδους.

Δείτε την επίθεση την οποία δέχθηκε ΑΜΕΑ συμπολίτης μας, παράλληλα της κίνησης υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου, από τον τέως υβριστή του Γ. Παπανικολάου , (επαγγελματία κλακαδόρο υβριστή - συκοφάντη), ο οποίος τον συνδράμει ώστε αυτά που έκανε στον ίδιο μέχρι το 2015 να τα ασκεί κατά βούληση σήμερα κατά των δημοτών Γλυφάδας.  



Με τη γνωστή - δεδομένη καρμπόν μέθοδο - που καθύβριζε στο παρελθόν τον Παπανικολάου ως ''πολιτική μούργα και ανεπάγγελτο'' , όπως και εμάς στη συνέχεια ως ''βρωμοσυριζαίους'' , επιτίθεται σε ΑΜΕΑ συμπολίτη μας τον οποίο και αυτόν κατατάσσει σε συμμορία, όπως και το κίνημα υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου η οποία ανάρτησε στο F/B το θέμα.

- Να έχει υπόψιν του ο υβριστής ότι εμείς γνωρίζουμε αποκλειστικά μια τοπική συμμορία στη πόλη μας, και είναι σαφές ποιοι μετέχουν σε αυτήν. 

Συγκεκριμένα: Έχοντας προσφύγει ο ΑΜΕΑ συμπολίτης μας στον συνήγορο του πολίτη , ο οποίος απέστειλε στις 7/9/2020 στον Δήμο Γλυφάδας επιστολή για επανένταξη , στην οποία απάντησαν με απαξιωτικό τρόπο από τον δήμο Γλυφάδας, και έχοντας ταλαιπωρηθεί από τις τακτικές του Δήμου , ανάρτησε στα sosial media την απόλυτη αλήθεια , ώστε στη συνέχεια να δεχθεί και την τραμπουκική - φασιστικού τύπου επίθεση παράλληλα του κινήματος των υποστηρικτών του Ανδρέα Παπανδρέου

Το σύστημα του φερόμενου ''εκδότη'' είναι φαιδρό και ανήθικο, διότι ηλικιωμένο άτομο ξεκινά στα δήθεν ''κείμενα'' , τα οποία είναι συντονισμένες συκοφαντίες και χυδαίες ύβρεις  , με παιδαριώδεις απορίες , τύπου ποιος είναι ο διαχειριστής ? , ενώ στη συνέχεια χωρίς να γνωρίζει υβρίζει αισχρά και συκοφαντεί το σύνολο. 

Δείτε την επιστολή του συνηγόρου του πολίτη




Παράλληλα, στις  8/2/2021 επικοινώνησε και η ΕΣΑΜΕΑ με τον δήμαρχο Γλυφάδας , ώστε ο συμπολίτης μας ΑΜΕΑ να λάβει την απαραίτητη υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου, όμως αντί αυτού ο συμπολίτης μας ΑΜΕΑ , όπως και η κίνηση υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου δέχτηκαν μια αήθη και υβριστική επίθεση από τον φερόμενο εκδότη - χρηματισμένο επαγγελματία κλακαδόρο υβριστή. ( Την βλέπετε πιο πάνω )



Δεδομένου ότι δεν είναι η πρώτη φορά, και σύμφωνα του γεγονότος και αντίστοιχων άλλων ανάλογων περιστατικών σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας , όσα διαβάσατε και αποτελούν την απόλυτη αλήθεια τίθενται στην κρίση σας , και αναμένουμε τις αρμόζουσες ενέργειες των αρμοδίων υπουργείων στα οποία έχει κοινοποιήσει την υπόθεση ο  συνήγορος του πολίτη.

Τέλος, αναφορικά με τις ενημερωμένες από τη πλευρά του συμπολίτη μας τοπικές παρατάξεις, είναι απόλυτα βέβαιο ότι γνωρίζουν και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, ενώ κρατούν βαθιά σιγή ιχθύος.

Γιατί δεν ισχύουν κυρίες και κύριοι των παρατάξεων στον Δήμο Γλυφάδας όσα ισχύουν σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια ; Ο  ''άξιος των άξιων'' έχει κάποιο επιχείρημα ; Ο συμπολίτης μας Α.Ο είναι η μοναδική περίπτωση ; Γνωρίζετε και γνωρίζουμε πληθώρα περιπτώσεων, όπως παράλληλα γνωρίζουμε ότι όποιος επιχείρησε να δημοσιοποιήσει τα ισχύοντα σε επίπεδο δήμου δέχτηκε αήθη επίθεση με συκοφαντίες και ύβρεις. 

ΥΓ: Αναφορικά με τον φερόμενο ''εκδότη - δημοσιογράφο τσούχτρα'' ο οποίος παρουσιάζεται επι σειρά ετών ως  ''εφημερίδα της Γλυφάδας'' , η ελληνική δικαιοσύνη δεν τον αναγνωρίζει ούτε ως εκδότη - δημοσιογράφο , ούτε ως τοπική εφημερίδα, ( άλλωστε πως θα μπορούσε να τον αναγνωρίσει με όσα πράττει δημόσια ; Αυτά δεν τα κάνει ούτε παιδάκι προσχολικής ηλικίας ! ) , άρα είναι απλά ένας έμμισθος υβριστής - συκοφάντης κλακαδόρος , και πλέον σήμερα είναι σαφές και αυταπόδεικτο ότι διαδραματίζει τον πιο σκοτεινό και αισχρό ρόλο, καθώς επίσης , ασφαλώς είχε πετύχει με τις άθλιες μεθόδους του να αποπροσανατολίσει ορισμένους συμπολίτες μας , όμως σήμερα είναι όλα ξεκάθαρα. 

* Από την απελπισία και ανωριμότητα που γεννά μεσσίες, και τον ανεπάγγελτο της πολιτικής μούργας, στον ''άξιο των άξιων'' ! Λες να είναι , εκτός από επαγγελματίας συκοφάντης - υβριστής - κλακαδόρος , και διχασμένη - διπολική προσωπικότητα ? ( O φερόμενος δεξιός ''εκδότης'', ο οποίος μέχρι το 2015 καθύβριζε Παπανικολάου και Νέα Δημοκρατία , ενώ δήλωνε δημόσια ''δαγκωτό Κόκκορης'', παρακολουθεί τις αναρτήσεις της κίνησης υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου ! Είναι αυταπόδεικτο ποιοι του έχουν κάνει ανάθεση. ) 

* Σύστημα - πατέντα - ΚΑΡΑΧ: Επιθέσεις με ύβρεις και συκοφαντίες, και στη συνέχεια προσεγγίζει ώστε να εξαγοραστεί και να οριστεί το τίμημα δημόσιου κλακαδόρου. ( Από την μια μέρα στην επόμενη αυτούς που καθύβριζε και συκοφαντούσε τους εξυμνεί, ενώ τον έχουν ορίσει ''δημόσιο συνήγορο'' ώστε να παρακολουθεί και να καθυβρίζει όσους αναφέρουν το όνομά τους ! Το μοντέλο που έχουν εδραιώσει έπειτα του φακελώματος που ίσχυε στο παρελθόν.)


Επίσης, διαβάστε την απάντηση του κινήματος υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου:Η Απάντηση του Κινήματος Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου προς τον γνωστό υβριστή Καραχάλιο






  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ''άξιος των άξιων'' δήμαρχος Γλυφάδας , καθώς και ο δήμος, στρέφονται κατά των ΑΜΕΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">