ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κέρκυρα: «Φαίνεται ότι υπήρχε δόλος, πρόθεση» λέει ο ιατροδικαστής για τους φόνους

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ι. Αϊβατίδη που εξέτασε τη σκηνή της διπλής ανθρωποκτονίας, όλα συγκλίνουν στο ότι ο δράστης αυτοχειριάστηκε, καθώς φέρει τραύμα εξ επαφής στο θώρακα από κυνηγετικό όπλο και βρέθηκε μέσα στο σπίτι του· σχεδόν εξ επαφής, ή από πολύ μικρή απόσταση, είναι και τα τραύματα που φέρουν στο κεφάλι τα θύματα, από το ίδιο όπλο — πιθανολογείται ότι πρώτος χτυπήθηκε ο άντρας και κατόπιν η γυναίκα, ενώ οι δύο νεκροί βρέθηκαν σε απόσταση περίπου δεκαπέντε μέτρων μεταξύ τους.


Τουλάχιστον από ιατροδικαστική άποψη, φαίνεται ότι υπήρχε δόλος, πρόθεση για το διπλό έγκλημα από τη μεριά του δράστη, λέει ο ιατροδικαστής.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr



Το άρθρο Κέρκυρα: «Φαίνεται ότι υπήρχε δόλος, πρόθεση» λέει ο ιατροδικαστής για τους φόνους εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/kerkira/kerkyra-fainetai-oti-ypirche-dolos-prothesi-leei-o-iatrodikastis-gia-toys-fonoys/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κέρκυρα: «Φαίνεται ότι υπήρχε δόλος, πρόθεση» λέει ο ιατροδικαστής για τους φόνους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">