ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οριάν Εξπρές, αγάπη μου | Βαρύ παρελθόν στο Μόναχο, ελαφρότητα στη Βιέννη

«Βαρύ παρελθόν στο Μόναχο, ελαφρότητα στη Βιέννη»
Eπεισόδιο 2ο

Μετά τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Αυστρία! Συνεχίζοντας το ταξίδι τους, η Μαντλέν και ο Ολιβιέ θα σταματήσουν στο Μόναχο, όπου θα επισκεφθούν το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης στη χώρα και θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το καλύτερο κέικ σοκολάτας στον κόσμο στη Βιέννη.

Σειρά ντοκιμαντέρ, καναδικής παραγωγής 2012.

Είναι περιπετειώδεις, περίεργοι, ανοιχτοί και παθιασμένοι!
Έχοντας ήδη επιβιβαστεί στον Υπερσιβηρικό Σιδηρόδρομο για να διασχίσουν τη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο, την Ρωσία, η Μαντλέν και ο Ολιβιέ ξεκινούν τώρα μια νέα περιπέτεια: θα ακολουθήσουν το δρόμο από το Παρίσι προς την Κωνσταντινούπολη, στα βήματα του περίφημου Οριάν Εξπρές!

Ο μυθικός σιδηρόδρομος Οριάν Εξπρές, ξεκινά από το Παρίσι και διασχίζει πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες: Παρίσι, Στρασβούργο, Μόναχο, Βιέννη, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι και Βάρνα για να καταλήξει στην Κωνσταντινούπολη. Υπάρχει και μια δεύτερη διαδρομή που συνδέει την τουρκική πρωτεύουσα με το σημείο αναχώρησης, το Παρίσι διασχίζοντας τη Σόφια, το Βελιγράδι, την Αθήνα, τη Βενετία, τη Λοζάνη, το Καλέ και το Λονδίνο.
Μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους και να ζήσουμε μια αξέχαστη περιπέτεια γεμάτη ανατροπές, άγχος και τεράστια χαρά. Κυρίως να μοιραστούμε την καθημερινή τους πορεία, μια διαδρομή γεμάτη άγνωστες εκπλήξεις!

( Διαθέσιμο έως 29/07/2021)



Το άρθρο Οριάν Εξπρές, αγάπη μου | Βαρύ παρελθόν στο Μόναχο, ελαφρότητα στη Βιέννη εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/xena-docs/orian-expres-agapi-moy-vary-parelthon-sto-monacho-elafrotita-sti-vienni/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οριάν Εξπρές, αγάπη μου | Βαρύ παρελθόν στο Μόναχο, ελαφρότητα στη Βιέννη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">