ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γκόσενς… Η επιστροφή των Γερμανών

ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν κερδίζουν στο τέλος πάντα οι Γερμανοί όπως έχει πει ο Γκάρι Λίνεκερ, έχουν όμως πάντα σχέδιο, σηκώνονται πάντα έπειτα από πτώση. Μετά από μια ποδοσφαιρική σφαλιάρα, πάντα επιστρέφουν πιο δυνατοί.

Το Μουντιάλ του 2018 ήταν η απόλυτη αποτυχία. Έμειναν εκτός ομίλων. Επέστρεψαν. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία ταπεινώθηκε. Τα πάντσερ επέστρεψαν. Για τους ποδοσφαιρόφιλους ο Γκόσενς δεν ήταν έκπληξη. Η Αταλάντα ήταν ότι ομορφότερο μπορούσε να παρακολουθήσει κάποιος από πλευράς θεάματος τα τελευταία 2 χρόνια στην Ιταλία και ο Γκόσενς ήταν πρωταγωνιστής. Ο αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ πραγματοποίησε φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Ο Γερμανός είχε 10 γκολ και 8 ασίστ στο καμπιονάτο. Είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς ποδοσφαιριστές και τον θέλουν η κυπελλούχος Γιουβέντους και η πρωταθλήτρια Ίντερ. Παρακολουθεί και η Μάντσεστερ Σίτι.

Η αξία του υπολογίζεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ αλλά με αυτές τις εμφανίσεις στο EURO θα ανέβει. Διεμβολιστής, με σωστές τοποθετήσεις, δούλεψε σκληρά και εκτοξεύτηκε. Γεννήθηκε στην Γερμανία, ο πατέρας του Ολλανδός, η μητέρα του Γερμανίδα. Δοκιμάστηκε από την Ντόρτμουντ η οποία φημίζεται για την σωστή αξιολόγηση ταλέντων και απορρίφτηκε. Ο ίδιος το αποκάλεσε φιάσκο. Ο πατέρας του πίστεψε σε αυτόν και τον έστειλε στην πατρίδα του να δοκιμαστεί και στην Φιτέσε. Ούτε οι Ολλανδοί πίστεψαν σε αυτόν και τον άφησαν ελεύθερο σε ηλικία 20 ετών χωρίς να έχει παίξει ούτε σε ένα ματς με την ομάδα του Άρνεμ. Και ενώ η λογική έλεγε επιστροφή στην Γερμανία και game over, εμφανίζεται ο Ηρακλής της Ολλανδίας και τον έπεισε να μην επιστρέψει στην χώρα του. Η Χεράκλες του Αλμέλο δεν τον έβγαλε ποτέ από την ενδεκάδα και τα «λαγωνικά» της Αταλάντα που ψάχνουν για ταλέντα φτηνά σε όλη την Ευρώπη τον εντόπισαν Έδωσαν 1,7 εκατομμύρια το 2017 και σήμερα αναμένεται να τον πωλήσουν με περισσότερα από 40. Καθόλου άσχημα.

Η Γερμανία πάντως επέστρεψε. Πολλοί την μισούν αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι την αγαπούν. Είναι δεδομένο πάντως ότι πρέπει πάντα να την υπολογίζεις. Όπως και ποδοσφαιριστές όπως ο Γκόσενς. Δούλεψε, πάλεψε όταν τον θεωρούσαν τελειωμένο και σήμερα φέρνει ουρά εκατομμυρίων για να τον αποκτήσουν.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Γκόσενς… Η επιστροφή των Γερμανών εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/gkosens-i-epistrofi-ton-germanon/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γκόσενς… Η επιστροφή των Γερμανών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">