ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δάφνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 31χρονης – Στον εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

Συγκλονιστικό είναι τα στοιχεία που προκύπτουν για τη γυναικοκτονία στη Δάφνη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ και της Κάτιας Νιάκαρη, ο θάνατος της 31χρονης που έσφαξε ο 39χρονος σύζυγός της, χθες, Παρασκευή, μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη, ήταν μαρτυρικός.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση της Σουλτάνας Μαριάνου στη σορό του θύματος, ο θάνατος από τις μαχαιριές επήλθε σε λιγότερο από πέντε λεπτά.
Ο 39χρονος καθ’ ομολογιαν δράστης του εγκλήματος, φέρεται να προκάλεσε τα μοιραία χτυπήματα στη σύζυγό του με ένα μαχαίρι 28 εκατοστών, χτυπώντας την δύο φορές στο λαιμό.
Όπως προκύπτει η νεαρή γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού 11 ετών, ήταν πιθανότατα ξαπλωμένη στο κρεβάτι -δεν αποκλείεται και να κοιμόταν- ενώ δεν έφερε κανένα ίχνος άμυνας.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Δάφνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 31χρονης – Στον εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/dafni-martyrikos-o-thanatos-tis-31chronis-ston-eisaggelea-o-kath-omologian-dolofonos/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δάφνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 31χρονης – Στον εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">