ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνελήφθη 9 μήνες μετά την εξαφάνισή του ο Χρ. Παππάς – Διέμενε σε διαμέρισμα καταχωρημένο σε διαφορετικό όνομα

Στην περιοχή του Ζωγράφου συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 1ης Ιουλίου, ο Χρήστος Παππάς, σχεδόν 9 μήνες μετά την ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, που του είχε επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ο 59χρονος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής συνελήφθη σύμφωνα με την Αστυνομία σε διαμέρισμα που ήταν καταχωρημένο σε διαφορετικό όνομα.

Η εξαφάνισή του είχε διαπιστωθεί την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι είχε εξαφανιστεί από την 1η Οκτωβρίου λίγο μετά την εμφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων.

Οι αρχές τον αναζητούσαν σε τέσσερις χώρες ενώ είχε εκδοθεί και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Είχαν εξεταστεί σενάρια που τον συνέδεαν με σχέδιο υποδοχής από φανατικούς εθνικιστές στη Σερβία, αλλά και το ενδεχόμενο να του έχει προσφερθεί κρησφύγετο από φιλοναζιστές στη Νυρεμβέργη.

Άκαρποι είχαν αποβεί οι έλεγχοι των αρχών σε μονή του Αγίου Όρους όπου είχε ερευνηθεί το ενδεχόμενο να κρυβόταν για κάποιο διάστημα.

 

www.ertnews.gr



Το άρθρο Συνελήφθη 9 μήνες μετά την εξαφάνισή του ο Χρ. Παππάς – Διέμενε σε διαμέρισμα καταχωρημένο σε διαφορετικό όνομα εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/synelifthi-9-mines-meta-tin-exafanisi-toy-o-chr-pappas-diemene-se-diamerisma-katachorimeno-se-diaforetiko-onoma/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνελήφθη 9 μήνες μετά την εξαφάνισή του ο Χρ. Παππάς – Διέμενε σε διαμέρισμα καταχωρημένο σε διαφορετικό όνομα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">