ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χαμός στο Τόκιο: Κορονοπάρτι με Ντόνσιτς πρωταγωνιστή στο Ολυμπιακό Χωριό

Παρά τους πολύ αυστηρούς περιορισμούς που ισχύουν στο Τόκιο, ελέω πανδημίας, αρκετοί αθλητές δεν δίστασαν να οργανώσουν πάρτι στο Ολυμπιακό Χωριό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αλλά και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, το βράδυ της Τρίτης (27/7) αρκετοί αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο είπαν να…  διασκεδάσουν. Μάλιστα, πρωταγωνιστής του πάρτι που διοργανώθηκε φέρεται να είναι ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς, Λούκας Ντόνσιτς.

Παρόντες δεν ήταν μόνο άτομα από την αποστολή της Σλοβενίας αλλά και από άλλες χώρες. Άλλωστε μερικές από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είχαν «ανέβει», μάλλον κατά λάθος, στο Instagram της Ισπανίδας μπασκετμπολίστριας Κριστίνα Ουβίνια. Πάντως φαίνεται ξεκάθαρα μπουκάλια με αλκοόλ, ένας ναργιλές αλλά ακόμη και μια τράπουλα.

Τα ερωτήματα είναι πολλά. Όλοι οι εμπλεκόμενοι θα κληθούν να απαντήσουν πως ενώ υποτίθεται ότι οι αποστολές πήραν μεγαλύτερα μέτρα προστασίας, λόγω του κορωνοϊού, διεξήχθη πάρτι πάρα πολλών ατόμων.

Δείτε παρακάτω τα δημοσιεύματα με τα βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν:

www.ertnews.gr



Το άρθρο Χαμός στο Τόκιο: Κορονοπάρτι με Ντόνσιτς πρωταγωνιστή στο Ολυμπιακό Χωριό εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/athlitismos/chamos-sto-tokio-koronoparti-me-ntonsits-protagonisti-sto-olympiako-chorio/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χαμός στο Τόκιο: Κορονοπάρτι με Ντόνσιτς πρωταγωνιστή στο Ολυμπιακό Χωριό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">