ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ιωάννινα: Βρέθηκε πτώμα ηλικιωμένης σε μπαούλο – Συνελήφθη ο ανιψιός της

Στο υπόγειο του σπιτιού που διέμεναν θεία και ανιψιός στο Πωγώνι, εντόπισαν οι αστυνομικοί ένα μπαούλο το οποίο είχε στεγανοποιηθεί με ειδική κόλλα και εντός αυτού το πτώμα της 69χρονης.

Στην έρευνα μετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Πωγωνίου ενώ στη συνέχεια συνέδραμε το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του 55χρονου ανηψιού της με τον οποίο συγκατοικούσε η 69χρονη, ενώ μετά την υποβολή της στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Ιωαννίνων, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Σημειώνεται, ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί ήδη από την Αστυνομία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι κατά τη διεξαχθείσα έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε με την ημεδαπή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 34 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.

Τέλος, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων που διεξήγαγε την προανάκριση έχει παραγγελθεί διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ιωάννινα: Βρέθηκε πτώμα ηλικιωμένης σε μπαούλο – Συνελήφθη ο ανιψιός της εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/ioannina-vrethike-ptoma-ilikiomenis-se-mpaoylo-synelifthi-o-anipsios-tis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ιωάννινα: Βρέθηκε πτώμα ηλικιωμένης σε μπαούλο – Συνελήφθη ο ανιψιός της Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">