ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σάκκαρη: «Ελπίζω να κάνω τους Έλληνες υπερήφανους στο τέλος της διοργάνωσης» (video)

Aμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της, η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε ικανοποιημένη για την εμφάνισή της και περιέγραψε την εμπειρία της στο Τόκιο:

«Είναι μια μοναδική εμπειρία για μένα, ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Αγαπώ πάρα πολύ τη Ελλάδα και το να την εκπροσωπώ σε αυτή την διοργάνωση είναι κάτι το απίστευτο και χαίρομαι που μπόρεσα και έφτασα μέχρι εδώ.”
Ερώτηση: Η αίσθηση μέσα στο Ολυμπιακό χωριό πως είναι;
Σάκκαρη: «Πολύ ωραία! Στην αρχή ήταν κάτι το πρωτόγνωρο, αλλά μετά συνήθισα, μου άρεσε αυτή η ατμόσφαιρα. Μπορεί δίπλα σου να είναι ένας αθλητής από ένα άλλο άθλημα, να είναι εξαιρετικός και εσύ να μην το γνωρίζεις! Γενικά περνάμε πολύ ωραία, στον ελληνικό όροφο χθες μου κάνανε ένα πολύ ωραίο δώρο, κόψαμε και τούρτα, γενικά είναι υπέροχα.

Αγωνιστικά και στα δύο ματς δεν έκανα κάτι φοβερό, έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω. Αλλά νομίζω ότι θες κάτι πάρα πολύ και παίζεις με ψυχή και με καρδιά ξεπερνάει ακόμη και το τενιστικό επίπεδο.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με βλέπουν, ξυπνάνε νωρίς, είναι δύσκολες οι ώρες αυτές. Ευχαριστώ τους Ελληνες, τους αγαπώ που με στηρίζουν όχι μόνο εμένα, αλλά όλους μας εδώ στο Τόκιο. Ελπίζω να τους κάνω υπερήφανους στο τέλος της διοργάνωσης.»

www.ertnews.gr



Το άρθρο Σάκκαρη: «Ελπίζω να κάνω τους Έλληνες υπερήφανους στο τέλος της διοργάνωσης» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/athlitismos/sakkari-elpizo-na-kano-toys-ellines-yperifanoys-sto-telos-tis-diorganosis-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σάκκαρη: «Ελπίζω να κάνω τους Έλληνες υπερήφανους στο τέλος της διοργάνωσης» (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">