ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η άμυνα πρόδωσε τον Παναθηναϊκό στην ήττα (1-2) από τον Παναιτωλικό

Η άμυνα πρόδωσε τον Παναθηναϊκό στην ήττα (1-2) από τον Παναιτωλικό

Τα αμυντικά λάθη ήταν πάλι η αχίλλειος πτέρνα για τον Παναθηναϊκό που έχασε με 2-1 από τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο σε φιλικό παιχνίδι. Οι «πράσινοι» αν και προηγήθηκαν στο σκορ στο 39’ με το πέναλτι του Χατζηγιοβάνη, ισοφαρίστηκαν στο 43’ από το τέρμα του Φλόρες και στο 83’ ο Μπαρμπόσα με πέναλτι έκανε την ανατροπή για τον Παναιτωλικό (1-2).

Ορεξάτος ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός το ματς χάνοντας καλές ευκαιρίες όπως στο 6’ όπου ο Μπουζούκης επιχείρησε να «κρεμάσει» από μακριά τον Ροντρίγκες, αλλά Με ευκαιρία για τον Παναιτωλικό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος καθώς στο 49’έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, στο 14’ ο κίπερ του Παναιτωλικού απέκρουσε το σουτ του Καμπετσή, ενώ στο 37 το σουτ του Μαουρίσιο κατέληξε σε κόρνερ. Στο  επόμενο λεπτό (38’) οι πράσινοι κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Λούι ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μαουρίσιο, και στο επόμενο λεπτό (39’) ο Χατζηγιοβάνης έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους (1-0).

Η αντίδραση του Παναιτωλικού ήταν άμεση, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα (43’) ο Φλόρες πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ντίας και έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Με ευκαιρία για τον Παναιτωλικό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος καθώς στο 49’ ο Διούδης απέκρουσε το σουτ του Καρέλη. Στο 71΄πάλι ο Διούδης είπε «όχι» σε προσπάθεια του Μεντόσα, ενώ στο 75’ το ψηλοκρεμαστό σουτ του Καρλίτος έφυγε έξω. Στο 83’ ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε σε χέρι στο τείχος και ο διαιτητής Κουτσιαύτης καταλόγισε πέναλτι. Ο Μπαρμπόσα ευστόχησε από την άσπρη βούλα και «έγραψε» το τελικό 1-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ (73΄ Σάρλια), Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο (77΄ Αλεξανδρόπουλος), Καμπετσής (62΄ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (67΄ Ενγκμπακοτό), Μπουζούκης (46΄ Βιγιαφάνιες), Μακέντα (62΄ Καρλίτος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Μάλης (76΄ Βργκοτς), Χουχούμης (85΄ Περέιρα), Λούι, Κορνέλιους, Τσιγγάρας, Μεντόσα, Ντουάρτε (73΄ Μόρσεϊ), Φλόρες (85΄ Μπελεβώνης), Καρέλης (76΄ Βέργος), Ντίας.

sports.ert.gr.



Το άρθρο Η άμυνα πρόδωσε τον Παναθηναϊκό στην ήττα (1-2) από τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/i-amyna-prodose-ton-panathinaiko-stin-itta-1-2-apo-ton-panaitoliko/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η άμυνα πρόδωσε τον Παναθηναϊκό στην ήττα (1-2) από τον Παναιτωλικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">