ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Κολλητός δημάρχων και υπουργών ο απατεώνας που δάγκωσε 150.000.000 εκ. ευρώ


Το εύκολο κέρδος που αναζητούν πολλοί έχει και άσχημες συνέπειες! Εφοπλιστές αλλά και απλοί αποταμιευτές έφαγαν ξεγυρισμένο φέσι από το «αεροπλανάκι της Γλυφάδας» που είχε ως εγκέφαλο το γνωστό και μη εξαιρετέο Α.Κ., διαβάσαμε από τον Α.Σπίνο.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Η πολιτική αφρόκρεμα της Γλυφάδας και των Νοτίων προαστίων , δήμαρχοι καθώς και τοπικοί βουλευτές , γνωρίζουν κάτι αναφορικά με τον απατεώνα ? 

Το γεγονός ο εν λόγω να διατηρεί στενές σχέσεις με δημάρχους και βουλευτές σηματοδοτεί ότι το ''δάγκωμα'' 150.000.000 εκ. ευρώ μπορεί να είχε περισσότερους εγκεφάλους , και ενώ φορτώνεται την ζημιά ένας , όποτε βρεθεί, αν βρεθεί, οι υπόλοιποι χαίρονται εκ του ασφαλούς τα εκατομμύρια που ''μάδησαν'' από τα κορόιδα επενδυτές. Έτσι στήνονται οι δουλειές ! Είναι δυνατόν πολιτικοί και δήμαρχοι να μην γνώριζαν τι ακολουθείται από τον Α.Κ ; Γιατί δεν επένδυσαν και οι ίδιοι ; )

Κολλητός δημάρχων και υπουργών ο απατεώνας που δάγκωσε 150.000.000 εκ. ευρώ

Οι ιθύνοντες του «Ενεργειακού» fund που υπόσχονταν αποδόσεις άνω του 10% από κέρδη που προέρχονταν από πετρελαϊκές αγοροπωλησίες, εξαφανίστηκαν από τα νοικιασμένα γραφεία τους σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας και το ΣΔΟΕ που «μπούκαρε» πρόσφατα βρήκε μόνο έπιπλα και υπολογιστές. 

Σε έναν από αυτούς καταγράφονται περισσότερα από 400 ονόματα Ελλήνων επενδυτών - οι οποίοι έφαγαν το φέσι - από την Θεσσαλονίκη έως την Κρήτη.

Ανάμεσα τους, εφοπλιστές, διάσημοι επιχειρηματίες αλλά και απλοί αποταμιευτές που πείστηκαν από φίλους τους (έτσι δουλεύουν οι πυραμίδες) να επενδύσουν τα χρήματα τους με υψηλές αποδόσεις. 

Ο επικεφαλής του fund, έχει εξαφανιστεί αλλά σίγουρα υπάρχουν και συνεργοί πέραν του Α.Κ τον οποίο ψάχνουν δεκάδες πελάτες του. 

Φίλος δημάρχων και υπουργών ο απατεώνας, και φρόντιζε να τους έχει πάντα δίπλα του προκειμένου να φτιάχνει το προφίλ του.

Ένας από τους πελάτες αυτούς, διάσημος επιχειρηματίας που έχει περάσει από πολλές διακυμάνσεις στην επιχειρηματική του ζωή πείστηκε από φίλο του εφοπλιστή να επενδύσει 500.000 ευρώ

Όταν πήρε πίσω τα πρώτα κέρδη του (50.000 περίπου), που προφανώς ήταν η παγίδα για να "τσιμπήσει" αποφάσισε να επενδύσει 2.500.000 ευρώ αλλά τα χρήματα αυτά φαίνεται πως τελικά πέταξαν μαζί και με αυτά του φίλου του εφοπλιστή αλλά και πολλών ακόμα Ελλήνων που δελεάστηκαν από τις υψηλές αποδόσεις μιας που τα τραπεζικά επιτόκια καταθέσεων βρίσκονται εδώ και καιρό στο ναδίρ!  

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες μηνύσεις από αυτούς που μπορούν τουλάχιστον να δικαιολογήσουν τα λεφτά που ήθελαν να επενδύσουν, διότι υπάρχουν και οι ''άλλοι'' οι οποίοι επένδυσαν μαύρα και αδήλωτα !!! Υπάρχουν και έτεροι ''δαγκωμένοι επενδυτές'' που δεν θα βγάλουν ούτε άχνα! 

Πάντως όπως είδαμε ένας από τα θύματα ήδη έχει μοιράσει 100 χιλιάδες ευρώ σε "καλόπαιδα" για να βρουν τον θύτη του! Αν δόθηκαν χρήματα ώστε να ''τακτοποιήσουν'' τον απατεώνα δεν το γνωρίζουμε. Γίναμε Κολομβία! 

ΥΓ: Ποιοι μπορεί να δραστηριοποιούνται ώστε να προκύπτει πρώτο στα δημοφιλή μιας ιστοσελίδας ένας κώδικας χωρίς περιεχόμενο ; ( Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας , διότι δεν γνωρίζουν τι βλέπουν , και ενώ άλλο νομίζουν, κάτι άλλο υφίσταται. Δεν υπάρχει λάθος , πρόκειται για έναν κώδικα ο οποίος τρέχει χωρίς τίτλο, και άλλωστε αυτή είναι και η δική μας στάση πλέον. Τι να δημοσιοποιήσεις σε ένα τόπο που όλα πάνε κατά δι@όλου με γόνους και απογόνους κλεφτών, ληστοσυμμοριτών, και πλιατσικολόγων ? ) 

Μήπως ξέρεις από κώδικα ; (Απέχουμε των δημοσιοποιήσεων, όμως γράφουμε κώδικα  ''τσακάλια, αλεπούδες και ερπετά'',  των τοπικών κομμάτων, οι οποίοι είχατε κάθε λόγο για όσα αίσχη διαπράξατε σε βάρος μας.)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αν κάποιος/α από τους αναγνώστες/ιες του  ΓΛΥΦΑΔΑ WEB είναι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πτυχιούχος προγραμματιστής/ια με πολυετή εμπειρία προγραμματισμού C, C+, μηχανικός Ανάπτυξης Java , εξοικειωμένος με το περιβάλλον ανάπτυξης Linux , και ικανός σε τουλάχιστον μία γλώσσα γραφής κώδικα , καθώς επίσης ,  να γνωρίζει Python , και δέσμη ενεργειών shell , μπορεί να επικοινωνήσει με το email μας. ( Παρέχονται ικανοποιητικές αποδοχές με σύμβαση ορισμένου χρόνου, βέβαια πρέπει να πληρούνται όλα τα προαναφερόμενα κριτήρια, διότι εμείς δεν είμαστε Δήμος Γλυφάδας στον οποίο επαγγελματίες της πολιτικής εξυπηρετούν ημετέρους και διαμορφώνουν υπηρεσίες με διευθυντές χωρίς πτυχία ΠΕ - ΤΕ. )


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Κολλητός δημάρχων και υπουργών ο απατεώνας που δάγκωσε 150.000.000 εκ. ευρώ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">