ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού εναντίον του Πορτογάλου αμυντικού

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού εναντίον του Πορτογάλου αμυντικού

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) ασκήθηκε σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού, που έκανε καριέρα τα τελευταία χρόνια σε κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο επαγγελματίας αλλοδαπός ποδοσφαιριστής μεγάλου ελληνικού κλαμπ, συνελήφθη σήμερα με την κατηγορία του βιασμού 17χρονης.

Στην υπόθεση δεν εμπλέκεται μόνο ο ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας 40χρονος Νιγηριανός, που είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ, που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα και για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

Η 17χρονη μαζί με τη μητέρα της κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δικηγόρος κατηγορούμενου: «Υπάρχουν στοιχεία που αποκλείουν την καταγγελία»

Κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο, ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία».

sports.ert.gr.



Το άρθρο Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού εναντίον του Πορτογάλου αμυντικού εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/poiniki-dioxi-gia-to-adikima-toy-omadikoy-viasmoy-enantion-toy-portogaloy-amyntikoy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού εναντίον του Πορτογάλου αμυντικού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">