ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ηττήθηκε αλλά ελπίζει για πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Το UEFA Conference League δεν φαίνεται να… «πηγαίνει» στις ελληνικές ομάδες. Μετά τους αποκλεισμούς των ΑΕΚ και Άρη, ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε με καθόλου καλό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην νεοσύστατη διοργάνωση και ηττήθηκε από την Μποέμιαν με 2-1 και πλέον στην ρεβάνς της Τούμπας θέλει «καθαρή» νίκη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσίασε σοβαρά αμυντικά προβλήματα που του στοίχισαν, ενώ πολλές φορές στην επίθεσή του καθυστερούσε χαρακτηριστικά, γεγονός που δεν του έδωσε ευκαιρία να δημιουργήσει τελικές προσπάθειες, παρά τις προϋποθέσεις που υπήρχαν.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, θέλοντας να δείξει τις διαθέσεις του. Μόλις στο 3ο λεπτό ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ζίφκοβιτς να ανοίξει το σκορ. Μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο, οι γηπεδούχοι άρχισαν να βγαίνουν από την περιοχή τους, «χτυπώντας» κυρίως στις αντεπιθέσεις. Η Μποέμιαν, εκτός από τον ανοικτό χώρο, επωφελούνταν και από τα πολλά αβίαστα λάθη που έκανε η άμυνα του ΠΑΟΚ. Μετά από ένα τέτοιο, στο 23ο λεπτό ο Κέλι άφησε πίσω του τον Μιχαηλίδη και έβγαλε πάσα πάρε-βάλε στον Κόουτ, που δεν λάθεψε από κοντά, ανοίγοντας το σκορ για τους Ιρλανδούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο o ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος στον αγώνα για να πιέσει και να ισοφαρίσει. Μόλις, μετά από 2 λεπτά, ο Εσίτι από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ, αλλά ο Τάλμποτ απέκρουσε εξ’ επαφής. Ωστόσο, η πίεση του ΠΑΟΚ, δεν τελεσφόρησε, αφού στο 52 η Μποέμιανς κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Κουτ, μετά από λάθος εκτίμηση του Πασχαλάκη.

Λίγο αργότερα, στο 54, ο Αντελίνο Βιερίνια δοκίμασε το δεξί του πόδι, ωστόσο ο Τάλμποτ είχε απάντηση και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Στο 56′ ο Ολιβέιρα με το αριστερό εκτέλεσε δυνατά από την μικρή περιοχή, ωστόσο και πάλι ο τερματοφύλακας των Ιρλανδών απέκρουσε. Από εκείνο το διάστημα και μετά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αφού οι Ιρlανδοί «βολεύονταν» με το υπάρχον σκορ. Ωστόσο, στο 78′ ο Ολιβέιρα εξακρίβωσε τις καλές του εμφανίσεις στα φιλικά. Ο Πορτογάλος, εκμεταλλεύτηκε την καταπληκτική σέντρα του Σβαμπ με το αριστερό και με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι μείωσε για τον Δικέφαλο σε 2-1. Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο γκολ του Ολιβέιρα με τους «Θεσσαλονικείς». Στο 90′ ο Σφιντέρσκι έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά ο Τάλμποτ απέκρουσε σε κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ, είχε κατοχή αλλά δεν δημιούργησε τελικές με αποτέλεσμα να έρθει μοιραία η ήττα με 2-1.

Περισσότερα σε λίγο…

 

 

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ηττήθηκε αλλά ελπίζει για πρόκριση ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/ittithike-alla-elpizei-gia-prokrisi-o-paok/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ηττήθηκε αλλά ελπίζει για πρόκριση ο ΠΑΟΚ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">