ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μ. Χρυσοχοΐδης από Αρχαία Ολυμπία: Πολύ δύσκολες οι συνθήκες – Δίνουμε μάχη σώμα με σώμα

“Λίγο έξω από την πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας διεξάγεται ολονύχτια μάχη -σώμα με σώμα- με τη φωτιά για να την περιορίσουμε και να την οριοθετήσουμε ώστε να μην εισέλθει στον αρχαιολογικό χώρο, αλλά και στην πόλη, δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος βρίσκεται από χθες στην περιοχή. Προσέθεσε δε ότι “διαθέτουμε πάρα πολλά εναέρια μέσα προκειμένου να κλείσουμε αυτό το μέτωπο, γιατί έχουμε κι άλλα μέτωπα σε εξέλιξη”.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αξιωματικούς, τους πυροσβέστες, γυναίκες και άνδρες, λέγοντας “τους αξίζουν πολλά, τους χρωστάμε πολλά”, ενώ υπογραμμίζει ότι οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, τις οποίες δεν συναντάμε συχνά γι’ αυτό και εφαρμόζεται σχέδιο διαχείρισης κρίσεων.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Μ. Χρυσοχοΐδης από Αρχαία Ολυμπία: Πολύ δύσκολες οι συνθήκες – Δίνουμε μάχη σώμα με σώμα εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/m-chrysocho-dis-apo-archaia-olympia-poly-dyskoles-oi-synthikes-dinoyme-machi-soma-me-soma/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μ. Χρυσοχοΐδης από Αρχαία Ολυμπία: Πολύ δύσκολες οι συνθήκες – Δίνουμε μάχη σώμα με σώμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">