ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στα προημιτελικά του Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς

Στα προημιτελικά του Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επιβλήθηκε με ανατροπή 2-1 σετ του Ιταλού Λορέντζο Σονέγκο (5-7, 6-3, 6-4) κι εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του τουρνουά.

Ο Έλληνας τενίστας, Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε κάτι λιγότερο από δύο ώρες για να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Σονέγκο (Νο.27), για να εξασφαλίσει την 13η του συμμετοχή σε προημιτελικούς αγώνες την τρέχουσα σεζόν.

Ο 23χρονος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 78% σε κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, αλλά και το πολύ υψηλό 68% στο δεύτερο. Το μοναδικό πρόβλημα στην εμφάνισή του ήταν ότι κατάφερε να πάρει μόνον τους δύο από τους συνολικά 10 πόντους για μπρέικ που είχε.

Επόμενος αντίπαλος του, είναι ο Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, ο οποίος μετά από εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-3) του φιναλίστ του εφετινού Wimbledon, Ματέο Μπερετίνι.

Ήταν η πρώτη του νίκη του 21χρονου Καναδού σε τρεις αναμετρήσεις απέναντι στο νο8 της παγκόσμιας κατάταξης και η έκτη στην καριέρα του επί αντιπάλου που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της ATP.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

sports.ert.gr.



Το άρθρο Στα προημιτελικά του Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/alla-spor/tennis/sta-proimitelika-toy-sinsinati-o-tsitsipas/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στα προημιτελικά του Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">