ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μεγάλη κινητικότητα πυροσβεστικών οχημάτων στην Άνω Γλυφάδα - ΆΚΥΡΟΣ ο συναγερμός φωτιάς !!!

 


Πριν από λίγη ώρα, στις 9 μ.μ., υπήρξε μεγάλη κινητικότητα πυροσβεστικών οχημάτων στην Άνω Γλυφάδα.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB:  Άκυρος ο συναγερμός για τυχόν φωτιά στην Γλυφάδα που έσπευσαν όλες οι εθελοντικές ομάδες των Δήμων, άρα οι ιθύνοντες μας δουλεύουν κανονικά. ( Μάλλον δεν έχουν κάτι ουσιαστικότερο να κάνουν και ανησυχούν τον κόσμο. )

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Ειδικότερα πέραν των τριών οχημάτων είχαν κατεύθυνση προς τον Υμηττό στην Άνω Γλυφάδα, ενώ παράλληλα όπως είδαμε και έτερο όχημα βρισκόταν στην κεραία του ΟΤΕ στον Υμηττό.

Βέβαια, στην συχνότητα της πυροσβεστικής, στους 160.340 ΜΗΖ την οποία ακούμε δεν υπήρξε κάποιο σχετικό μήνυμα για την περιοχή μας. Ακούμε τις παρεμβάσεις που γίνονται σε άλλες περιοχές της Αττικής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Εμείς σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα λειτουργούμε στους 162.000 - 163.000 MHZ παρέχοντας όσα δεν παρέχει το ανάλγητο κράτος, διότι θα συστήσουμε τον σταθμό NOAA - ΝΟτιοΑνΑτολικής Αττικής.

Μπορείτε να διαβάστε εδώ περισσότερα σχετικά: 


Αλήθεια, ψηφίζεται που ψηφίζεται , τουλάχιστον κριτήριο διαθέτετε ; Έχουν κατακάψει ολόκληρη την επικράτεια και επιχείρησαν τα ''φορτώσουν'' τις πυρκαγιές σε έναν ανήλικο δεκατετράχρονο !!!

Ακόμα και αυτό που έχει σώσει χιλιάδες ζωές στις Η.Π.Α στην Ελλαδίτσα είναι πολύ δύσκολο κ.κ. της πολιτικής και των κοινών να δημιουργηθεί, όταν κυβερνούν τα κόμματα και μεριμνούν να συστήσουν όσα θέλουν και εξυπηρετούν τους ιδίους. 

Έχουμε και το βασικό δεδομένο η ΕΜΥ να εδρεύει στην περιοχή μας, όμως ούτε και αυτό σημαίνει κάτι στην χώρα του πολιτικών και των υπηρεσιών.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση σκέπτεται να παρέχει ΑΔΕΙΕΣ στους πειρατές των μεσαίων κυμάτων, διότι τα έχει συμφωνήσει με το μεγάλο κεφάλαιο να έχουν το αποκλειστικό προνόμιο στα FM της τριτοκοσμικής Ελλαδίτσας  και ειδικότερα του Ν.Αττικής !!! Ντροπή .  

Τίποτα θετικότερο και ουσιαστικότερο επεξεργάζονται ;Δώστε άδειες στους πειρατές των AM , ενώ μας αποστερείτε ακόμα και σήμερα, έπειτα από 45 χρόνια μια άδεια στα FM που πρωτοστατήσαμε και καταθέσαμε σύννομα πλήρη φάκελο αδειοδοτήσεως , και τα λέμε. ( Κάτι ''θα πούμε'' και εμείς στον κατάλληλο χρόνο. )

ΥΓ: Δείτε όσα ισχύουν σε Η.Π.Α , Καναδά, Αυστραλία, κ.α., και τι επιχειρεί το φαύλο σύστημα της Ελλάδος. Διαπλοκή εφοπλιστών, κεφαλαίου, εκκλησίας, παραεκκλησιαστικών, κολλητών, κομμάτων, εμπόρων, και λοιπών διαόλων, ενώ δεν υπάρχει χώρος ούτε διάθεση αποκαταστάσεων για όσους πρωτοστάτησαν στην χώρα των προαναφερόμενων. Πως να τους αποκαλούμε, κανίβαλους, νεοέλληνες, η διαόλους ?

ΥΓ1: Κατ΄αρχάς είναι παντελώς άσχετοι. ΟΛΟΙ. Δείτε την αρίθμηση των σταθμών στις ΗΠΑ, και δείτε τι ισχύει στην χώρα μπάχαλο. 

FM radio channel 

* Οι σταθμοί των FM έχουν πάντα μονή αρίθμηση ανά 200 χιλιοκύκλους, η 200.000 ΗΖ, δηλ. 88.1 , 88,3, 88,5, 88,7, 88,9, 89,1 MHZ κ.τ.λ, ενώ στην Ελλάδα της ασχετοσύνης οι περισσότεροι σταθμοί λειτουργούν σε ζυγή αρίθμηση, και όπου ''έκατσε'', η όπου ήθελε ο κάθε ένας να τρουπώσει και ότι μπόρεσε να αρπάξει από την ζώνη συχνοτήτων  ! 

Το θέμα στην Ελλάδα είναι να ''τρουπώσεις''

* Έχοντας επαγγελματικό δέκτη δεν κεντράρει σχεδόν σε κανένα σταθμό σούργελο του Ν.Αττικής, και ευρύτερα της Ελλάδας.

* Δεν βρέθηκε ένας αρμόδιος περισσότερα από τριάντα χρόνια να θεσπίσει ένα σωστό χάρτη συχνοτήτων !  

* Μητσοτάκη ακούς , η μόνο διορίζεις και μεριμνάς ώστε να ''τρουπώσουν'' όσοι δεν έπρεπε να βρίσκονται σε θέσεις αρμοδίων ; ( Το γελοίο της ιστορίας είναι να δοθούν άδειες από την κυβέρνηση της ΝΔ στο μπάχαλο που επικρατεί. Για τα πανηγύρια...αυτοί δεν γνωρίζουν ποια είναι τα κανάλια των FM θα πάρουν και άδειες ;) Γιατί δεν τηρήθηκε από την αρχή το ορθό αναφορικά με τα ραδιοφωνικά κανάλια στη χώρα μας, το γνωρίζουμε συνολικά. 

* Αντί για ορθή χάραξη χάρτη συχνοτήτων τα κόμματα εξυπηρετούσαν συγκεκριμένα συμφέροντα. Μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί τα κανάλια της αεροπορίας, του στρατού, της αστυνομίας , της πυροσβεστικής, κ.α. όπως επιθυμεί , η ακολουθείται ο χάρτης συχνοτήτων ; 

* Στην ραδιοφωνία τι ακριβός χαράχθηκε και ακολουθείται μέχρι σήμερα ; Διαθέτουμε κριτήριο κ.κ. αναγνώστες τι χαράσσουν τα αστικά πολιτικά κόμματα - κυβερνήσεις - η μετέχουμε ως τόπος και λαός υποδεέστερου καθεστώτος οίκου ανοχής για πάντα αρκεί να εξυπηρετούνται οι επιτήδειοι ; 

* Μη μου πείτε ότι ο έξυπνος λαός, ο δραστήριος λαός, εις τους αιώνες των αιώνων θα διαμορφώνει τριτοκοσμική χώρα το τόπο του ενώ εκατοντάδες αρμόδιοι διορισμένοι χτίζουν περιουσίες εφαρμόζοντας την ασχετοσύνη τους.

* Στις υπόλοιπες χώρες διαπιστώσατε ειδικές μέριμνες για τα κρατικά, τα κομματικά, τα φιλικά, τα εφοπλιστικά, κ.α., η 200 χιλιoκυκλους για όλους ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μεγάλη κινητικότητα πυροσβεστικών οχημάτων στην Άνω Γλυφάδα - ΆΚΥΡΟΣ ο συναγερμός φωτιάς !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">