ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Συνέτριψε» την Λιντς με «αγριεμένο» Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Συνέτριψε» την Λιντς με «αγριεμένο» Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με τον περσινό της MVP σε τρομερή κατάσταση, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 5-1 της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Με το «καλημέρα» έδειξε τις «άγριες» διαθέσεις της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, παρά τις πολλές απουσίες, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Λιντς κυριαρχώντας από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Το πρώτο γκολ της σεζόν το πέτυχε ο Μπρούνο Φερνάντες στο 30′. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Άιλινγκ. Παρόλα αυτά μέσα σε είκοσι λεπτά η πλάστιγγα έγειρε ολοκληρωτικά στην πλευρά των γηπεδούχων. Ο Μέισον Γκρινγουντ στο 52′, ο Φερνάντες στο 54′ και το 60′ αλλά και ο Φρεντ στο 68′ έγραψαν το τελικό 5-1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Οι απουσίες των Καβάνι, Ράσφορντ, Μπαγί, Τέλες, Λίνγκαρντ και Τζόουνς δεν έπαιξαν κανέναν απολύτως ρόλο στην αναμέτρηση. Με αυτόν τον τρόπο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε «ηχηρό» μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Σαουθάμπτον σε εκτός έδρας αναμέτρηση (22/8, 16:00).

Επιμέλεια: Βασίλης Αγριτάκης

sports.ert.gr.



Το άρθρο «Συνέτριψε» την Λιντς με «αγριεμένο» Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/synetripse-tin-lints-me-agriemeno-fernantes-i-mantsester-gioynaitent/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Συνέτριψε» την Λιντς με «αγριεμένο» Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">