ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μίνα Γκάγκα από τη Θεσσαλονίκη: Άτεγκτοι απέναντι στους υγειονομικούς με τα πλαστά πιστοποιητικά

Σύσκεψη με τους διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Μπογιατζίδη και Δημήτρη Τσαλικάκη, είχε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, ενόψει των εγκαινίων της 85ης ΔΕΘ. Όπως τόνισε, το Υπουργείο θα είναι άτεγκτο απέναντι στους υγειονομικούς που παρουσιάζουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

“Τα πλαστά πιστοποιητικά είναι ένα πρόβλημα που μας στεναχωρεί πάρα πολύ. Νομίζω ότι είναι πολύ λίγα αυτή την στιγμή και είναι μέσα σε μία διαδικασία που ελέγχονται. Για αυτά που έχουν πιστοποιηθεί θα υπάρξουν οι νομικές κυρώσεις και θα είμαστε άτεγκτοι, γιατί πραγματικά όλοι πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες αλλά ειδικά οι υγειονομικοί, θεωρούμε ότι είναι αυτοί που κατεξοχήν πρέπει να τους έχουμε εμπιστοσύνη. Νομίζω λοιπόν ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το Υπουργείο, όπου ακούει θα το ψάχνει και, όπου πιστοποιείται πρόβλημα θα υπάρχουν οι αντίστοιχες κυρώσεις”, δήλωσε η κ. Γκάγκα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι έχουν γίνει πάρα πολλές διορθωτικές αλλαγές και το σύστημα τα κατάφερε παρά το πάρα πολύ βαρύ δεύτερο κύμα. «Νομίζω ότι αυτό ήταν ένας άθλος πραγματικά και για τους ΥΠΕαρχες και για όλους τους συναδέλφους μου υγειονομικούς σε όλες τις βαθμίδες στα νοσοκομεία και έξω. Αυτή τη στιγμή πανδημία υπάρχει .Θα έχουμε το νου μας συνεχώς και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να είμαστε όλοι ασφαλείς και  όλοι οι πολίτες και όλοι  οι συνάδελφοί μου που δουλεύουνε στα νοσοκομεία και στην πρωτοβάθμια. Νομίζω ότι ο διάλογος είναι ανοιχτός, ακούμε συνεχώς και οτιδήποτε αλλαγές χρειαστεί να γίνουν θα γίνουν. Οτιδήποτε χρειαστεί να υπάρχει στο σύστημα θα γίνει. Αλλά ήδη είναι καλά οργανωμένο και στελεχωμένο» πρόσθεσε η κ. Γκάγκα.

Στην συνέχεια, η κ. Γκάγκα συναντήθηκε με τις διοικήσεις του Θεαγενείου και του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Εξάλλου, ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, φτάνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπου το απόγευμα θα έχει συναντήσεις στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης με τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων Ιατρών, Φαρμακοποιών, Οδοντιάτρων και τις διοικήσεις της 3ης και 4ης ΥΠΕ. Ο κ Πλεύρης αύριο στις 11.45 το πρωί θα παρευρεθεί στα εγκαίνια των περιπτέρων του υπουργείου Υγείας και του ΙΣΘ στην ΔΕΘ και στις 13:00 θα μιλήσει για την για την πανδημία στο συνεδριακό κέντρο “Νικόλαος Γερμανός”.

 

www.ertnews.grΤο άρθρο Μίνα Γκάγκα από τη Θεσσαλονίκη: Άτεγκτοι απέναντι στους υγειονομικούς με τα πλαστά πιστοποιητικά εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/mina-gkagka-apo-ti-thessaloniki-ategktoi-apenanti-stoys-ygeionomikoys-me-ta-plasta-pistopoiitika/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μίνα Γκάγκα από τη Θεσσαλονίκη: Άτεγκτοι απέναντι στους υγειονομικούς με τα πλαστά πιστοποιητικά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">