ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας – Μάχη να μην επεκταθεί σε παρακείμενο εργοστάσιο χρωμάτων

Μεγάλη η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στη βιομηχανική ζώνη του Ασπροπύργου για την κατάσβεση φωτιάς που έχει εκδηλωθεί από τις 2.30 τα ξημερώματα σε εργοστάσιο ξυλείας που κατασκευάζει παλέτες. Αυτήν την ώρα δίνεται μάχη για να μην εξαπλωθεί σε άλλες παρακείμενες εγκαταστάσεις καθώς στην περιοχή υπάρχει εργοστάσιο χρωμάτων. Επιτόπου επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 26 οχήματα.

Ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο που καταλαμβάνει το εργοστάσιο έχει παραδοθεί στις φλόγες, με τα στελέχη της Πυροσβεστικής να κάνουν λόγο για πολύ δύσκολη περίπτωση. Κατά διαστήματα ακούγονται και μικρές εκρήξεις από το σημείο.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει τις εγκαταστάσεις και κάνουν ρίψεις νερού καθώς είναι πολύ δύσκολο να προσεγγίσουν.

Οι φλόγες ξεπερνούν τα 10-15 μέτρα, οι καπνοί είναι εξαιρετικά πυκνοί και υπάρχει διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Μεγαρίδος και η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να μην προσεγγίζουν και να είναι προσεκτικοί.

Ρεπορταζ Κ. Παπαδόπουλος

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ασπρόπυργος: Φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας – Μάχη να μην επεκταθεί σε παρακείμενο εργοστάσιο χρωμάτων εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/aspropyrgos-fotia-se-ergostasio-xyleias-machi-na-min-epektathei-se-parakeimeno-ergostasio-chromaton/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ασπρόπυργος: Φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας – Μάχη να μην επεκταθεί σε παρακείμενο εργοστάσιο χρωμάτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">