ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΡΤ: Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων απόψε από την Πύλη του Βραδεμβούργου – Συνεχής ενημέρωση για τις γερμανικές εκλογές

Με διαδοχικές συνδέσεις με όλους τους ανταποκριτές και τους απεσταλμένους της και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21:00 να μεταφέρεται εκτάκτως στο Βερολίνο, η ΕΡΤ θα καλύψει λεπτό προς λεπτό την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών στη Γερμανία.

Ολόκληρο το ειδησεογραφικό τμήμα, οι τεχνικοί και τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης θα βρίσκονται επί ποδός για να ενημερώσουν με την εγκυρότητα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης για την εκλογική μάχη, τον διάδοχο της Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και τι αλλάζει στην Γερμανία, στην Ευρώπη, στον κόσμο, όπως βέβαια και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στη χώρα μας.

Η ενημέρωση θα ξεκινήσει στην ΕΡΤ1 στις 19:00 με την μετάδοση των exit poll και στις 20:00 των πρώτων αποτελεσμάτων.

Στις 21:00, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1 σε απευθείας μετάδοση από την Πύλη του Βραδεμβούργου θα μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και τις εκτιμήσεις για τον νέο καγκελάριο, τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες.

Στις 23:30, σε μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή που θα παρουσιάσουν η Άννα Παπασωτηρίου και ο Δημήτρης Απόκης οι τηλεθεατές θα ακούσουν πρώτοι τις προβλέψεις για την επόμενη ημέρα στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Γερμανία Γιώργος Παππάς, οι απεσταλμένες της δημόσιας τηλεόρασης στα εκλογικά επιτελεία των κομμάτων Κλειώ Νικολάου και Ανδριάνα Μαγγανιά, αλλά και οι καλεσμένοι της εκπομπής θα αναλύσουν και θα σχολιάσουν όλες τις εξελίξεις.

www.ertnews.gr



Το άρθρο ΕΡΤ: Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων απόψε από την Πύλη του Βραδεμβούργου – Συνεχής ενημέρωση για τις γερμανικές εκλογές εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/ert-to-kentriko-deltio-eidiseon-apopse-apo-tin-pyli-toy-vrademvoyrgoy-synechis-enimerosi-gia-tis-germanikes-ekloges/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΡΤ: Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων απόψε από την Πύλη του Βραδεμβούργου – Συνεχής ενημέρωση για τις γερμανικές εκλογές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">