ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Live από τη Μητρόπολη Αθηνών – Η τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη – Οι επικήδειοι

Παρακολουθήστε σε απευθείας σύνδεση με τη Μητρόπολη Αθηνών την τελετή αποχαιρετισμού του μεγάλου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Παρίσταται πλήθος κόσμου που τον αποχαιρέτησαν στο τριήμερο λαϊκό προσκύνημα, πλήθος εκπροσώπων του πολιτικού, του καλλιτεχνικού και του πνευματικού κόσμου. Παρόντες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Δημοκρατική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγή Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου,  Τους επικήδειους θα εκφωνήσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί αύριο, στο Γαλατά Χανίων και αμέσως μετά ο Μίκης θα αναπαυτεί στην αγκαλιά της κρητικής γης, όπως ο ίδιος επιθυμούσε.

Το ertnews μεταδίδει ζωντανά την τελετή αποχαιρετισμού, όπως θα μεταδώσει και την αυριανή νεκρώσιμη ακολουθία από τον Γαλατά Χανίων.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Live από τη Μητρόπολη Αθηνών – Η τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη – Οι επικήδειοι εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/live-apo-ti-mitropoli-athinon-i-teleti-apochairetismoy-toy-miki-theodoraki-oi-epikideioi/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Live από τη Μητρόπολη Αθηνών – Η τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη – Οι επικήδειοι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">