ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σταυρούπολη: Νέα επεισόδια στο ΕΠΑΛ- Πετροπόλεμος και βόμβες μολότφ (Live+video)

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης το πρωί. Συγκεκριμένα, κουκουλοφόροι βγήκαν  πάλι έξω από το σχολείο και πέταξαν πέτρες προς φοιτητές που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική συγκέντρωση. Η επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων απέτρεψε την κλιμάκωση της έντασης προς στιγμή. Οι κουκουλοφόροι μέσα απο το σχολείο αλλά και μερικοί εξω απο αυτό ξεκίνησαν πετροπόλεμο  και εκσφενδόνισαν βομβες μολότοφ.

Συλλαλητήριο  στις 18:30 στην Πλ. Τερψιθέας στην Σταυρούπολη, διοργανώνουν οι φοιτητές που δέχθηκαν χθες επίθεση από ακροδεξιούς εξωσχολικούς. Καλούν τους μαθητές των σχολείων  της περιοχής  να διαμαρτυρηθούν για την μισαλλόδοξη δράση των συγκεκριμένων ατόμων.

Λίγο πριν τα νέα επεισόδεια ο Τάσος Παπαπαδόπουλος  μέλος του Συλλόγου φοιτητών της Νομικής του ΑΠΘ μίλησε στην ΕΡΤ για τα χθεσινά επεισόδια  και την προϊστορία τους. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι η ομάδα που επιτέθηκε χθες στους φοιτητές, που βρέθηκαν στο σχολείο, για να καταδικάσουν προηγούμενη επίθεση που δέχτηκαν, αποτελείτο κυρίως από εξωσχολικούς εθνικιστές, που οργανωμένοι και εξοπλισμένοι προσπάθησαν  να σπείρουν τον φόβο σε φοιτητές και μαθητές.

Ρεπορτάζ: Λια Χριστάρα

www.ertnews.gr



Το άρθρο Σταυρούπολη: Νέα επεισόδια στο ΕΠΑΛ- Πετροπόλεμος και βόμβες μολότφ (Live+video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/kinonia/stayroypoli-syllalitirio-diamartyrias-ton-foititon-stis-18-30-gia-ta-epeisodia-poy-prokalesan-exoscholikoi-akrodexioi-sto-epal-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σταυρούπολη: Νέα επεισόδια στο ΕΠΑΛ- Πετροπόλεμος και βόμβες μολότφ (Live+video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">