ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Λύγισε» από την Ραντουκάνου και έμεινε εκτός τελικού στο U.S. Open η Σάκκαρη

«Λύγισε» από την Ραντουκάνου και έμεινε εκτός τελικού στο U.S. Open η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε σε κακή μέρα και αποκλείστηκε από την 18χρονη Έμμα Ραντουκάνου με 2-0 σετ (6-1, 6-4).

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε ένα εκπληκτικό U.S. Open παίρνοντας πέντε συνεχόμενες νίκες και φτάνοντας έως τα ημιτελικά. Έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια στην ιστορία που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Και για αυτό θα ανταμειφθεί με μια άνοδο πέντε θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη. Παρόλα αυτά η Έμμα Ραντουκάνου των 18 συνεχόμενων νικηφόρων σετ στο τουρνουά, ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει την δεύτερη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, Λέιλα Φερνάντες.

Το ματς:

Το ξεκίνημα στον αγώνα δεν ήταν το ιδανικό για την Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε επτά «μπρέικ πόιντς» μόλις στα πρώτα δύο σέρβις γκέιμ της αντιπάλου της, όμως δεν πήρε κανένα. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Βρετανίδα πέτυχε εκείνη το «μπρέικ» φτάνοντας συνολικά στο 3-0 πολύ νωρίς. Η διαφορά δεν ήταν όσο μεγάλη έδειχνε το σκορ όμως στην πραγματικότητα, όποτε η Ραντουκάνου χρειαζόταν πόντο τον έπαιρνε. Τρία γκέιμ -και ένα ακόμη «μπρέικ»- μετά, η 26χρονη βρήκε επιτέλους σκορ στο σετ μειώνοντας σε 5-1. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω, με την 18χρονη Βρετανίδα να πετυχαίνει το 1-0 στα σετ. Ένα σετ με κακά ποσοστά σε πρώτο σερβίς, επιστροφές και «winners» για την Μαρία που έπρεπε να τα «διαγράψει» όλα αυτά και να ξεκινήσει από την αρχή.

Για πρώτη φορά στο ματς η Σάκκαρη πήρε προβάδισμα στα γκέιμ διατηρώντας το σερβίς της στην αρχή του δεύτερου σετ. Όμως παρότι φάνηκε πραγματικά βελτιωμένη, η Ραντουκάνου κατάφερε να ισοφαρίσει και να πετύχει αμέσως ακόμη ένα «μπρέικ». Η Βρετανίδα εκμεταλλευόταν στο έπακρο τα δεύτερα σερβίς της Σάκκαρη ενώ παράλληλα την πίεζε αφόρητα στα δικά της. Με αυτόν τον τρόπο έφτασε στο 3-1. Η Σάκκαρη επιχείρησε να βγάλει αντίδραση στην συνέχεια μειώνοντας σε 3-2, 4-3 και 5-4 από το σερβίς της. Παρόλα αυτά η διστακτικότητά της και τα συνεχόμενα αβίαστα λάθη δεν της επέτρεψαν να κάνει το «μπρέικ» που χρειαζόταν. Η 18χρονη Ραντουκάνου κέρδισε το 18ο συνεχόμενο συνεχόμενο σετ της στην διοργάνωση για να κάνει το 2-0.

Τα σετ: 6-1, 6-4.

Επιμέλεια κειμένου: Βασίλης Αγριτάκης

sports.ert.gr.



Το άρθρο «Λύγισε» από την Ραντουκάνου και έμεινε εκτός τελικού στο U.S. Open η Σάκκαρη εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/lygise-apo-tin-rantoykanoy-kai-emeine-ektos-telikoy-sto-u-s-open-i-sakkari/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Λύγισε» από την Ραντουκάνου και έμεινε εκτός τελικού στο U.S. Open η Σάκκαρη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">