ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κικίλιας: «Ο Ίβκοβιτς διαμόρφωσε την προσωπικότητά μου» (video)

Κικίλιας: «Ο Ίβκοβιτς διαμόρφωσε την προσωπικότητά μου» (video)

Ο Υπουργός Τουρισμού, κ.Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στην καθημερινή πρωινή, ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Συνδέσεις» σχετικά με το θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, τόνισε πως ο Σέρβος προπονητής διαμόρφωσε την προσωπικότητα του ίδιου με τον ξεχωριστό του τρόπο.

Μεταξύ άλλων, ο κ.Βασίλης Κικίλιας δήλωσε:

«Είχα την τιμή να τον έχω προπονητή τέσσερα χρόνια, δύο στον Πανιώνιο και δύο στην ΑΕΚ. Στον Πανιώνιο έβγαλε μια φουρνιά νέων παικτών, άνδρωσε μια γενιά εφήβων στην ανδρική ομάδα, όπως είναι ο Καράγκουτης, ο Καλατζής, εμένα, ο Δρελιώζης, μαζί με ξένους παίκτες, οι οποίοι ήταν εξαιρετικές επιλογές όπως ο Ζάρκο Πάσπαλι και ο Μπάιρον Ντίνκινς και κάναμε μια εκπληκτική σεζόν. Στην ΑΕΚ πήραμε τρία τρόπαια μαζί,  το Κύπελλο Σαπόρτα και 2 Κύπελλα Ελλάδος».

Παράλληλα, πρόσθεσε:

«Όπως έχουν πει όλοι και είναι αλήθεια, έχει υπάρξει δάσκαλος με βαθιά φιλοσοφία μπασκετική, αλλά μένω στην προσωπικότητά του και στη δυνατότητα να διαμορφώσει τις προσωπικότητες των παικτών που τους έβλεπε σαν παιδιά του. Ήταν ένας σκληρός προπονητής, αλλά δίκαιος και προσωπικά είναι σίγουρο πως εξέλιξε και διαμόρφωσε την προσωπικότητά μου. Με έμαθενα μην τα παρατάω ποτέ, να αγωνίζομαι, να διεκδικώ, αλλά να σέβομαι παράλληλα τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους μου. Καλό ταξίδι…»

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

sports.ert.gr.



Το άρθρο Κικίλιας: «Ο Ίβκοβιτς διαμόρφωσε την προσωπικότητά μου» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/basket/kikilias-o-ivkovits-diamorfose-tin-prosopikotita-moy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κικίλιας: «Ο Ίβκοβιτς διαμόρφωσε την προσωπικότητά μου» (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">