ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αυξήσεις τιμών: Πόσο και σε ποια είδη ανέβηκαν τον Αύγουστο – Τι άλλο να περιμένουμε (video)

Άνοδο των τιμών τον φετινό Αύγουστο σε σχέση με τον περσινό, κατέγραψε η Ελληνική Στατιστική Αρχή, κατά βάση στις Μεταφορές, όσο και σε ξενοδοχεία, καφέ και εστιατόρια.

Συγκεκριμένα, 6,7% είναι η αύξηση που κατεγράφη στις Μεταφορές, λόγω της αύξησης κυρίως των τιμών σε καύσιμα, λιπαντικά, καινούργια αυτοκίνητα και αεροπορικά εισιτήρια.

Αντίστοιχα, 0,2% ήταν η αύξηση σε Ξενοδοχεία, Καφέ και Εστιατόρια, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε: ξενοδοχεία, μοτέλ, πανδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και καφενεία.

Ο αρτοποιός Δημήτρης Τσάνος μιλώντας στην εκπομπή αναφέρθηκε στην ανάγκη που δημιουργείται, λόγω των δεδομένων πλέον, στην αύξηση της τιμής του ψωμιού. «Θα αναγκαστώ να πάω το καρβέλι στο 1 ευρώ», είπε μεταξύ άλλων.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Αυξήσεις τιμών: Πόσο και σε ποια είδη ανέβηκαν τον Αύγουστο – Τι άλλο να περιμένουμε (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/oikonomia/ayxiseis-timon-poso-kai-se-poia-eidi-anevikan-ton-aygoysto-ti-allo-na-perimenoyme-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αυξήσεις τιμών: Πόσο και σε ποια είδη ανέβηκαν τον Αύγουστο – Τι άλλο να περιμένουμε (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">