ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Σκόνταψε» και πάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1-1 με την Έβερτον

«Σκόνταψε» και πάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1-1 με την Έβερτον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κόλλησε» στο 1-1 με την Έβερτον στο «Όλντ Τράφορντ» και υπέπεσε στην δεύτερη διαδοχική γκέλα στο πρωτάθλημα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» για πρώτη φορά από την ημέρα που επέστρεψε στο «Θέατρο των Ονείρων».

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γοργό ρυθμό κι από τις δύο ομάδες. Στο 11ο λεπτό, ο Βαράν έκοψε τελευταία στιγμή το σουτ του Ροντόν μέσα από την περιοχή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα τα «ζαχαρωτά» απείλησαν και πάλι με γυριστή κεφαλιά του Κιν. Η πρώτη επικίνδυνη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 20ο λεπτό με τον Πίκφορντ να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Καβάνι. Αμφότερες οι ομάδες έδειχναν θέληση να φέρουν την αναμέτρηση στα δικά τους… «μέτρα» και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το κατάφερε πρώτη. Στο 43ο λεπτό, ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε μαγικό κοντρόλ, άνοιξε τον χώρο στον Μαρσιάλ και εκείνος «εκτέλεσε» για το 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε δίχως ρυθμό, με την Έβερτον μάλιστα να οπισθοχωρεί στα 2/3 του γηπέδου. Μετά από δέκα λεπτά αγώνα, ήρθε η στιγμή και του Κριστιάνο Ρονάλντο να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο, στη θέση του Έντισον Καβάνι. Στο 59ο λεπτό, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ απείλησε για την ισοφάριση, ωστόσο ο Γκρέι σούταρε άστοχα υπό πίεση μέσα στη μεγάλη περιοχή. Στο 65ο λεπτό, τα «ζαχαρωτά» βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης, μετά από εκπληκτική αντεπίθεση. Ο Γκρέι ανέβηκε από τα αριστερά, άφησε στον Ντουκουρέ, ο Τάουνσεντ ανέβηκε γρήγορα όλο το γήπεδο, πήρε τη μπάλα και σούταρε για το 1-1. Στο 74ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλάγια θέση. Στο 85′, η Έβερτον έφτασε στην απίθανη ανατροπή, ωστόσο το γκολ του Μίνα ακυρώθηκε, καθώς επιτεύχθη από θέση οφσάιντ.

Έτσι, το 1-1 παρέμεινε έως το τέλος, με τις δύο ομάδες να εισπράττουν από έναν βαθμό και να παραμένουν ισόβαθμες στο πρωτάθλημα της Premier League.

sports.ert.gr.



Το άρθρο «Σκόνταψε» και πάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1-1 με την Έβερτον εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/skontapse-kai-pali-i-mantsester-gioynaitent-1-1-me-tin-everton/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Σκόνταψε» και πάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1-1 με την Έβερτον Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">