ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Γενικά αίθριος από Κυριακή έως και Τρίτη – Από πότε επιδεινώνεται (video)

Από την Κυριακή έως την Τρίτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός στη χώρα, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Η θερμοκρασία θα σημιειώσει μικρή άνοδο. Στα ορεινά ημιορεινά όμως το πρωί η ελάχιστη θερμοκρασία θα ειναι κάτω από 10 βαθμούς.

Από την Πέμπτη και πρώτα στα δυτικά ο καιρός θα αλλάξει. Την Πέμπτη και την Παρασκευή στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα σημειώνονται βροχές, μάλιστα στα δυτικά και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.

Την Κυριακή περισσότερη συννεφιά αναμένεται στη βόρεια Κρήτη όπου θα βρέξει τοπικά τις πρωινές ώρες. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια μετά ο καιρός θα ανοίξει
Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες από τα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια. Από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθεί αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα προβλέπεται τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι 2 με 3 μποφόρ. Η θερ-μοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως
στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Ψύχρα το πρωί στα ορεινά και ημιορεινά.

Παναγιώτης Γιαννόπουλος – Φυσικός Μετεωρολόγος FRMetS

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ο καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Γενικά αίθριος από Κυριακή έως και Τρίτη – Από πότε επιδεινώνεται (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/o-kairos-me-ton-p-giannopoylo-genika-aithrios-kairos-apo-tin-kyriaki-eos-kai-tin-triti-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Γενικά αίθριος από Κυριακή έως και Τρίτη – Από πότε επιδεινώνεται (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">