ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κέρκυρα: Αεροσκάφος που πήγαινε Ντίσελντορφ επέστρεψε με… 14 γλάρους στην τουρμπίνα!

Στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας επέστρεψε αεροπλάνο με προορισμό το Ντίσελντοφ, όταν ο δεξιός κινητήρας του “ρούφηξε” δεκατέσσερις γλάρους κατά τη διάρκεια της απογείωσης, στις 6.20 το απόγευμα της Κυριακής.

Το αεροσκάφος Airbus Α320 της εταιρείας Eurowings είχε απογειωθεί λίγα δευτερόλεπτα πριν από το “Ιωάννης Καποδίστριας”, μεταφέροντας 168 επιβαίνοντες προς τη γερμανική πόλη. Ενώ είχε πάρει ύψος, έπεσε σε κοπάδι γλάρων με αποτέλεσμα 14 από αυτούς να καταλήξουν στον δεξιό του κινητήρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες οι κραδασμοί και οι αναταράξεις που ακολούθησαν ήταν σφοδροί με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης να κάνει αναστροφή και να ζητήσει να προσγειωθεί εσπευσμένα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Η πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου τέθηκε σε συναγερμό αλλά δεν χρειάστηκε να παρέμβει αφού η προσγείωση εξελίχθηκε ομαλά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογα περιστατικά δεν σπανίζουν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, την Ελλάδα ή διεθνώς αν και ο αριθμός των πτηνών που δέχθηκε το συγκεκριμένο αεροσκάφος δεν ήταν συνήθης.

Το αεροσκάφος βρίσκεται ακινητοποιημένο αυτή τη στιγμή και οι επιβάτες του αναμένουν ενημέρωση για τον χρόνο που θα απαιτηθεί έως ότου μεταφερθούν στον προορισμό τους, προφανώς με άλλο αεροσκάφος.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Κέρκυρα: Αεροσκάφος που πήγαινε Ντίσελντορφ επέστρεψε με… 14 γλάρους στην τουρμπίνα! εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/kerkira/kerkyra-aeroskafos-poy-pigaine-ntiselntorf-epestrepse-me-14-glaroys-stin-toyrmpina/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κέρκυρα: Αεροσκάφος που πήγαινε Ντίσελντορφ επέστρεψε με… 14 γλάρους στην τουρμπίνα! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">