ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 51χρονος βίαζε για τέσσερα χρόνια τα ανήλικα ανίψια του!

Μία ακόμα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων αυτή τη φορά  από τον ίδιο τους τον θείο, στην περιοχή της Χαριλάου ήρθε στο φως.

Ο 51χρονος άντρας κακοποιούσε τα τρία ανήλικα ανίψια του επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από το 2009 μέχρι και το 2013, προσφέροντας τους διάφορα ανταλλάγματα. Πρόκειται για δύο αδέρφια, ένα αγόρι (γεννημένο το 2006) και ένα κορίτσι (γεννημένο το 2004) και το ξαδερφάκι τους (γεννημένο το 2003), των οποίων οι γονείς τα άφηναν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού τους  στην ανατολική Θεσσαλονίκη και πήγαιναν στην εργασία τους.

Στο σπίτι των παππούδων έμενε και ο 51χρονος θείος των παιδιών, ο οποίος όταν έλειπαν όλοι βίαζε τα ανήλικα ανίψια του και μάλιστα βιντεoσκοπούσε τις πράξεις του με τα άτυχα παιδιά που τότε ήταν τότε 3, 5 και 6 ετών.

Το ένα από τα παιδιά 18χρονο αγόρι σήμερα κατήγγειλε τον εφιάλτη που βίωσαν επί σειρά ετών από τον ίδιο τους τον θείο. Άμεσα σχηματίσθηκε σε βάρος του 51χρονου δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης έχει ομολογήσει  τις πράξεις του και θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 51χρονος βίαζε για τέσσερα χρόνια τα ανήλικα ανίψια του! εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/sok-sti-thessaloniki-51chronos-viaze-gia-tessera-chronia-ta-anilika-anipsia-toy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 51χρονος βίαζε για τέσσερα χρόνια τα ανήλικα ανίψια του! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">