ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Καθολικό φιάσκο


Πλήρης αποτυχία η αντιπροσώπευση στον Δήμο Γλυφάδας και αποδεικνύεται περίτρανα δεδομένων των δημοτικών συμβουλίων τα οποία πλέον δεν παρακολουθεί κανείς κάτοικος Γλυφάδας.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σημερινό 29/10/2021 - 14ο Δημοτικό Συμβούλιοτου δήμου Γλυφάδας ζωντανά στο YouTube το οποίο δεν παρακολουθούσε κανείς συμπολίτης μας.

Καθολικό φιάσκο 

Είναι σαφές και αυταπόδεικτο ότι η αντιπροσώπευση στον δήμο Γλυφάδας είναι ένα καθολικό φιάσκο διότι οι φερόμενοι εκπρόσωποι έχουν εκπέσει, αντί της αντιπροσώπευσης της τοπικής κοινωνίας - Του Δήμου - Δημοτών , κυρίως σε προσωπικά τους ζητούμενα , καθώς και στην εξυπηρέτηση των ήδη ''βολεμένων'' ημετέρων τους , οι οποίοι ακόμα και έπειτα του ''βολέματος'' τους έχουν γυρίσει καθολικά την πλάτη.

Πίστωση 4.000 χιλιάδων ευρώ δημοτική δαπάνη για έξοδα κηδείας δημάρχου και αιρετών

Το οξύμωρο της Ιστορίας είναι ότι ενώ οι φερόμενοι αντιπολιτευόμενοι καταψηφίζουν, είτε ψηφίζουν λευκό , στην πίστωση 4.000 χιλιάδων ευρώ δημοτική δαπάνη για έξοδα κηδείας δημάρχου και αιρετών συμφώνησαν και υπερψήφισαν συνολικά όλοι. 

Προσωπικά αντιλαμβάνομαι πλήρως να διαθέσει ο Δήμος τις 4.000 χιλ. σε περιπτώσεις απόρων , χαμηλοσυνταξιούχων, και πληττόμενων συμπολιτών μας οι οποίοι/ες αδυνατούν να διαθέτουν το εν λόγω ποσό για έξοδα κηδείας. 

Αναφορικά με δημάρχους και αιρετούς είναι σαφές ότι άπαντες είναι εκατομμυριούχοι , άρα για ποιόν λόγο ο δήμος - δημότες να πληρώνουν την δημοτική δαπάνη ;( Να πιστωθεί ένα μικρό ποσό για στεφάνια γίνεται αποδεκτό , συνολική δαπάνη για ευκατάστατους και εκατομμυριούχους δεν γίνετε αποδεκτή, και αποδεικνύω στους συμπολίτες μας ότι εγώ είμαι ο ριζοσπάστης και σε καμία περίπτωση οι ''Σκαμπαρδονοταστάνηδες''.)

Είναι σαφές ότι συνολικά οι φερόμενοι ''αντιπρόσωποι'' της τοπικής κοινωνίας επιθυμούν ειδικά προνόμια για τον εαυτό τους τα οποία δεν πρέπει να ισχύουν για το σώμα - το σύνολο των δημοτών - και αυτό αυτούσια δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για αντιπροσώπους στη βάση της δημοκρατίας των προγόνων μας Ελλήνων.

Επίσης, αναφορικά με την δόση κρατικής χρηματοδότησης ύψους 600.000 χιλιάδων ευρώ από το υπουργείο εσωτερικών , η οποία έκανε τον κατσουφιασμένο δήμαρχο αυτομάτως να λάμψει από χαρά, όπως δήλωσε θα διατεθεί για λάμπες φωτισμού , διότι αυτές είναι οι ανάγκες του δήμου !!! Εμείς ως δημότες έχουμε να δηλώσουμε: Aἰδώς, Aργεῖοι.

Προφανώς , τόσο από τα δεξιά, όσα και από τα φερόμενα ''αριστερά'' κόμματα , έπειτα από έξι συναπτά έτη κατάλυσης της τοπικής δημοκρατίας, ( σας υπενθυμίζουμε το ψήφισμα 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας το οποίο δεν τηρήθηκε από τους φερόμενους ''αντιπροσώπους'' ), έχουν ξεχάσει ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους έναντι της τοπικής κοινωνίας.

Το θέμα είναι ότι τα πάντα κρίνονται , και συνήθως ορθά.

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε τις προβολές που έκαναν οι φερόμενοι ''αντιπρόσωποι'' της τοπικής μας κοινωνίας, και δεδομένης της καθολικής απαξίας των συμπολιτών μας αναρωτηθείτε τι εκπροσωπούν.

Σε ποιον έτερο δήμο μεταδίδει ο δήμος ζωντανά το δημοτικό συμβούλιο και δεν παρακολουθεί κανείς ;






Σημείωση:Μη ξεχνάτε ότι στη Γλυφάδα διαμένουν περισσότεροι από 80.000 χιλιάδες κάτοικοι και ψηφίζουν περίπου 50.000 χιλιάδες. Η δομή λειτουργίας του δήμου εμάς περισσότερο από μια δεκαετία μας θυμίζει λειτουργία φαντομά. Αποδεικνύεται ότι δεν σας παρακολουθούν ούτε τα οικία και συγγενικά σας πρόσωπα !!!




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Καθολικό φιάσκο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">