ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κολόμ στο ertnews.gr: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στα Λιόσια με τους οπαδούς μας»

Κολόμ στο ertnews.gr: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στα Λιόσια με τους οπαδούς μας»

Πρεμιέρα στο νέο της γήπεδο στα Άνω Λιόσια κάνει απόψε η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει την Λάρισα για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο οργανισμός της «Ένωσης» αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας, αναμένουν πώς και πώς την σημερινή αναμέτρηση, μιας και η «Βασίλισσα» θα μπει στο παλάτι της, σε επίσημο παιχνίδι μετά από αρκετά χρόνια.

Σε αυτό το μήκος κύματος, κινούνται και οι παίκτες της ομάδας, που αγωνιούν για να δουν την ατμόσφαιρα στο νέο γήπεδο. Ο πιο έμπειρος παίκτης της ΑΕΚ, μίλησε αποκλειστικά στον Γιάννη Κάρμα και στο ertnews.gr, τονίζοντας την ανυπομονησία του στο να δει σήμερα μία «καυτή» ατμόσφαιρα, αφού όπως υπογράμμισε οι οπαδοί της «Ένωσης» είναι ιδιαίτερα θερμοί.

Αναλυτικά τόνισε: «Ανυπομονώ πολύ να παίξουμε εδώ στην έδρα μας, στα Άνω Λιόσια. Γνωρίζω πως οι Έλληνες οπαδοί είναι αρκετά υποστηρικτικοί. Τους φιλάθλους της ΑΕΚ, τους «είδα» στον τελικό του Basketball Champions League. Δημιούργησαν μαγική ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να τους δω στα Άνω Λιόσια» και συνέχισε «Έχουμε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο. Η ομάδα μας είναι αρκετά καλή. Πρέπει να δέσουμε. Να μάθουμε ο ένας καλύτερα το παιχνίδι του άλλου. Έχουμε δυνατούς παίκτες. Με πολύ ταλέντο. Θα παίξουμε στο μέλλον πολύ όμορφο μπάσκετ. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

sports.ert.gr.



Το άρθρο Κολόμ στο ertnews.gr: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στα Λιόσια με τους οπαδούς μας» εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/kolom-sto-ertnews-gr-anypomono-na-agonisto-sta-liosia-me-toys-opadoys-mas/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κολόμ στο ertnews.gr: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στα Λιόσια με τους οπαδούς μας» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">