ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας rapid test - Αποκλεισμένοι οι ανεμβολίαστοι από μια βεβαίωση


Μόνιμο συνεργείο του ΕΟΔΥ εγκαταστάθηκε στη Γλυφάδα, στο ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείο επί της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος (είσοδος από τη Διαδόχου Παύλου), για δωρεάν  rapid test , όμως  στην πραγματικότητα οι ανεμβολίαστοι είναι αποκλεισμένοι από μια βεβαίωση ότι δεν έχουν 
 κορονοϊό - covid 19. 

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Πραγματικά αποτελεί απορίας άξιο για ποιόν λόγο να προστρέξει έστω και ένας τοις εκατό (1 % ) των ανεμβολίαστων συμπολιτών μας για  rapid test όταν δεν παρέχεται από τον ΕΟΔΥ βεβαίωση.

Τι είδους κατάκτηση λογίζεται , όπως αναφέρουν από τον δήμο Γλυφάδας , να παρέχονται βεβαιώσεις στους εμβολιασμένους και να μην παρέχονται βεβαιώσεις στους ανεμβολίαστους ; 

Εμάς το συγκεκριμένο σύστημα που εφαρμόζει η κυβέρνηση μέσω του ΕΟΔΥ μας φέρνει στο νου αλλοτινές εποχές, ''Χίτλερ και άριας φυλής'' , όπου όλοι έπρεπε να είναι ξανθοί και με γαλανά μάτια !!! 

Δίνουμε έμφαση στο συγκεκριμένο ζήτημα , διότι για τα  rapid test τα οποία πρέπει να γίνονται έπειτα από τις κυβερνητικές αποφάσεις αναφορικά με τους ανεμβολίαστους & εμβολιασμένους, επίσης , εφάρμοσαν μια απαράδεκτη πολιτική , να επαφίεται στην κρίση του φαρμακοποιού αν θα τα εκτελεί η όχι. 

Αντιθέτως, προτάσσουν ως κυβέρνηση να εμβολιαστεί συνολικά ο πληθυσμός. Δεδομένου ότι προτάσσουν να εμβολιαστούν ΟΛΟΙ γιατί δεν εφάρμοσαν μια πολιτική ΟΛΟΙ αναφορικά με τα Φαρμακεία να εκτελούν τα  rapid test , καθώς επίσης, ΟΛΟΙ να λαμβάνουν μια βεβαίωση ότι δεν είναι θετικοί ; 

Τι είδους διευκόλυνση λογίζεται όταν δεν παρέχετε από τον ΕΟΔΥ βεβαίωση έπειτα από rapid test στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας ότι δεν είναι θετικοί στον κορονοϊό ; 

Μπορούν να εξυπηρετηθούν και να  καλύψουν τις ανάγκες τους τόσο σε φορείς του δημοσίου , όσο και του ευρύτερου ιδιωτικού τομέα ; Εμείς στεκόμαστε στους τοπικούς φορείς του δημοσίου & δημοτικές υπηρεσίες.

Τέλος, την ίδια στιγμή που αξιώνεται ως υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας βεβαιώσεις rapid test ώστε να εξυπηρετήσετε τους συμπολίτες μας , γιατί ως δημοτική αρχή δεν αξιώνεται απο την κυβέρνηση ο ΕΟΔΥ να παρέχει βεβαιώσεις σε όσους και όσες δεν είναι θετικοί στον ιό ; 

Αναφερόμαστε στην πραγματική κατάκτηση, καθώς και στην διευκόλυνσή των συμπολιτών μας , και αυτό που θα εκτιμούσαν αφάνταστα, αντί των δεκάδων και εκατοντάδων ευρώ που είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν μηνιαίως για rapid test.

Επαφίεται στη κρίση σας τι αποφασίζεται από την κυβέρνηση

Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση λειτουργεί με γνώμονα τα σημαντικά οφέλη που θα κερδίσουν φαρμακοβιομήχανοι και λοιποί από τα rapid test  στους ανεμβολίαστους.

rapid test 

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι θα διενεργούνται δωρεάν rapid test σε όλους όσοι το επιθυμούν, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους (βεβαίωση ως γνωστόν μπορούν να πάρουν μόνο οι εμβολιασμένοι), αναφέρει ο δήμος Γλυφάδας . 

Είναι μια ακόμη κατάκτηση στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας, για τη διευκόλυνση των πολιτών, μετά την πρόσφατη εγκατάσταση σταθερού κλιμακίου δυνάμεων του ΕΚΑΒ με τρία ασθενοφόρα στη Γλυφάδα. 

Το ιικό φορτίο στην ευρύτερη περιοχή μας ανεβαίνει και επιστρατεύουμε κάθε μέσο για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και την καλύτερη δυνατή προστασία της δημόσιας υγείας. 

Το προσωπικό του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή στη Γλυφάδα, από τις 9:30 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι, για τη διενέργεια δωρεάν rapid tests σε όλους όσοι το επιθυμούν. 

Στο 1,42% μετρήθηκε η θετικότητα το Σάββατο στη Γλυφάδα 

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ βρέθηκε το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στην πλατεία Αγίου Τρύφωνα, στην Άνω Γλυφάδα, για τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων. Μεταξύ 911 rapid test που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν 13 θετικά, ήτοι ποσοστό 1,42%.

Σημείωση: Είναι εκπρόσωποι της κοινωνίας όσοι ευθέως τιμωρούν ένα σημαντικό ποσοστό εκατομμυρίων πολιτών για τις επιλογές του ; Η μήπως ορισμένοι έτεροι οι οποίοι ενεργούν αντίστοιχα είναι εκπρόσωποι της εκκλησίας ; Οφείλουν να παρέχουν ως δημόσιο για χρήση στις δημόσιες υπηρεσίες βεβαιώσεις σε ΟΛΟΥΣ ναι η όχι ; Η ισχύς των βεβαιώσεων αποκλειστικά για το δημόσιο. Για τους ιδιώτες βεβαιώσεις από τους ιδιώτες.

ΥΓ: Ασφαλώς θα έχετε διαβάσει πρόσφατα δημοσιεύματα στα οποία αναφέρεται ότι παρέχονται μαϊμού βεβαιώσεις από Ιδιώτες στα Νότια προάστια, άρα οι εν λόγω επισκεπτόμενοι τις δημόσιες υπηρεσίες αν είναι θετικοί δεν μολύνουν τους υπολοίπους ; Πως διασφαλίζει η πολιτεία, το δημόσιο, τους υπαλλήλους του, καθώς και το κοινωνικό σύνολο ; 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας rapid test - Αποκλεισμένοι οι ανεμβολίαστοι από μια βεβαίωση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">