ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μόνο 160.000 ανεπιθύμητες ενέργειες και 3.300 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό με εμβόλιο της Pfizer


Σε 160.000 ανέρχονται οι ανεπιθύμητες ενέργειες, και σε 3.300 οι θάνατοι από το εμβόλιο της Pfizer, αποκαλύπτει ο FDA !

Έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) αποκαλύπτουν ότι η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer κατέγραψε σχεδόν 160.000 ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο - μεταξύ αυτών και 3.300 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό !

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Εμείς προσωπικά διαπιστώνουμε τον χρόνο που επέλεξαν τόσο ο FDA όσο και τα δικά μας media να δημοσιοποιήσουν και την άλλη πλευρά του νομίσματος , των ''παράπλευρων απωλειών'' όπως τις αποκαλέσαμε σε δικό μας δημοσίευμα. Το θέμα είναι τι ισχύει με τις παρενέργειες όλων των υπολοίπων σκευασμάτων - εμβολίων - και πότε θα έχουμε μια συνοπτική εικόνα.

Τα έγγραφα παρελήφθησαν από ομάδα γιατρών, καθηγητών και δημοσιογράφων, που αποκαλούν τους εαυτούς τους Επαγγελματίες Δημόσιας Υγείας και Ιατρικής για τη Διαφάνεια, οι οποίοι υπέβαλαν αίτημα στον FDA για την δημοσιοποίησή των εγγράφων αυτών.

Η πρώτη δόση των εγγράφων αποκαλύπτει ότι, από τον Φεβρουάριο του 2021, όταν το εμβόλιο της Pfizer κυκλοφόρησε παγκοσμίως, υπό κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η φαρμακοβιομηχανία είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 42.000 αναφορές περιστατικών που περιγράφουν λεπτομερώς σχεδόν 160.000 ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό.

Αυτές οι αντιδράσεις κυμαίνονταν από ήπιες έως σοβαρές, ενώ 1.223 ήταν θανατηφόρες. Η πλειοψηφία αυτών των αναφορών αφορούσε άτομα ηλικίας από 31 έως 50 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ποιες ήταν οι παρενέργειες που καταγράφονται;


Αναφέρθηκαν περισσότερες από 25.000 διαταραχές του νευρικού συστήματος, μαζί με 17.000 διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος και του συνδετικού ιστού και 14.000 γαστρεντερικές διαταραχές. Αναφέρθηκε επίσης μια σειρά διαφορετικών αυτοάνοσων καταστάσεων, μαζί με ορισμένες περίεργες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων 270 «αυθόρμητων αμβλώσεων» και περιστατικών έρπηταεπιληψίαςκαρδιακής ανεπάρκειας και εγκεφαλικών, μεταξύ χιλιάδων άλλων.

Αυτές οι παρενέργειες ήταν προηγουμένως γνωστές και όλες έχουν καταγραφεί στη βάση δεδομένων του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( VAERS ), η οποία μέχρι την Κυριακή έχει καταγράψει 3.300 θανάτους μετά τον εμβολιασμό με το σκεύασμα της Pfizer, αριθμός που σε γενικές γραμμές συμβαδίζει με τα στοιχεία της ίδιας της εταιρείας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μόνο 160.000 ανεπιθύμητες ενέργειες και 3.300 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό με εμβόλιο της Pfizer Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">