ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την απαγωγή του επιχειρηματία στο Πικέρμι (video)


Με πλήρη μυστικότητα και διακριτικότητα οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και την απελευθέρωση του επιχειρηματία που απήχθη έξω από το σπίτι του στο Πικέρμι.

Οι δράστες επικοινώνησαν με την οικογένεια, και συγκεκριμένα με τον αδελφό του και του ζήτησαν πρώτον να μην αναμειχθεί η αστυνομία και δεύτερον του ζήτησαν ως λύτρα ποσό πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Μάλιστα του έστειλαν και μια φωτογραφία του επιχειρηματία προκειμένου να πειστεί ότι τον έχουν στα χέρια τους οι απαγωγείς.

Την στιγμή που οι απαγωγείς, άρπαξαν τον 40χρονο, εκείνος ήταν σε βίντεοκλήση με φίλη του, στην Αμερική.

Η κοπέλα, η οποία είναι σοκαρισμένη, ήταν εκείνη που επικοινώνησε με συγγενείς και φίλους του επιχειρηματία στην Ελλάδα, τους ενημέρωσε για το τι συνέβη και στη συνέχεια εκείνοι κάλεσαν την αστυνομία. Η βιντεοκλήση μεταξύ τους, διήρκησε 22 λεπτά, από την στιγμή που έφυγε από την ταβέρνα στο Ίλιον όπου έτρωγε με δύο φίλες του και ολοκληρώθηκε στις 12.02, όταν οι απαγωγείς βρήκαν το τηλέφωνο του 40χρονου και το έκλεισαν.

Η κοπέλα, τους άκουσε, σε πολύ καλά ελληνικά, να βρίζουν τον 40χρονο, ωστόσο δεν είδε την στιγμή της αρπαγής του καθώς είχε χαθεί το σήμα, η οθόνη είχε γίνει μαύρη και όταν επανήλθε ήταν ήδη σε εξέλιξη.

Οι αρχές δίνουν μεγάλο βάρος στις κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να δουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δράστες, αν τον παρακολουθούσαν από νωρίς και προς τα που κινήθηκαν. Επίσης, έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες από συγγενείς φίλους και συνεργάτες του 40χρονου επιχειρηματία για να στοιχειοθετήσουν το προφίλ των δραστών. Πάντως φαίνεται να γνώριζαν λεπτομέρειες για την οικονομική κατάσταση του επιχειρηματία. Εντός της ημέρας αναμένεται νέα επικοινωνία των δραστών με το οικογενειακό περιβάλλον του επιχειρηματία.

Ρεπορτάζ: Kάτια Νιάκαρη, Κώστας Παπαδόπουλος

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3ERW3Ff
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σε εξέλιξη οι έρευνες για την απαγωγή του επιχειρηματία στο Πικέρμι (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">