ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αποψίλωση Φοίνικα έναντι του δημαρχείου ο οποίος ήταν γεμάτος σκουλήκια

Σκουλήκια άρχισαν να καταστρέφουν τους Φοίνικες Βραζιλίας , οι οποίοι σημειωτέων μας κόστισαν 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο συγκεκριμένος φοίνικας, ο οποίος γέμισε σκουλήκια και χρειάστηκε να αποψιλωθεί, βρισκόταν δίπλα από το δημαρχείο της Γλυφάδας στην πλατεία Άλσους και ειδικότερα στο νούμερο 5.

Παράλληλα στην ίδια περιοχή δέντρο εμποδίζει τους πεζούς πίσω από το Δημαρχείο της Γλυφάδας.


Η αποψίλωση του Φοίνικα έγινε από συνεργείο του δήμου στις 21/1/2022


Σε αυτό το σημείο δέσποζε ο φοίνικας Βραζιλίας ο οποίος παράλληλα των υπολοίπων μας κόστισε 1.5 εκ. ευρώ ! Τώρα πλέον δεν υπάρχει.


Σημείωση:Λέτε να έχουν την ίδια κατάληξη συνολικά οι Φοίνικες Βραζιλίας ? Μήπως ήταν προτιμότερο η δημοτική αρχή να επιλέξει Ελληνικά δέντρα και φυτά τα οποία είναι προσαρμοσμένα και αντέχουν περισσότερο το κλίμα της χώρας μας ;

- Έπειτα των χιονοπτώσεων να διαπιστώσουμε αν οι Φοίνικες Βραζιλίας θα αντέξουν αυτές τις καιρικές συνθήκες , όπως τα Ελληνικά δέντρα , η αν θα καταστραφούν οι περισσότεροι, άρα η δημοτική αρχή θα έχει πετάξει 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Φυσικά αρκετοί βολεύτηκαν από την εν λόγω πίστωση των φυτών ώστε να διαβιούν εκ του ασφαλούς.

Η υπόθεση Φοίνικες Βραζιλίας για εμάς αποτελούσε σκανδαλώδη περίπτωση αγοράς και πίστωσης των χρημάτων των δημοτών. 

Ειδικότερα έχοντας τέως στέλεχος και υποψήφιο βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία ως προμηθευτή των φυτών, με φωτογραφική διάταξη , καθώς επίσης, και διαπλοκή ανάμεσα στους συμμετάσχοντες στον διαγωνισμό.

Τέλος, και αυτή η υπόθεση των φυτών βραζιλίας με άρωμα διαπλοκής, όπως και η υπόθεση των οικοπέδων των 10 εκ. ευρώ, δεν απασχόλησε καθόλου τα κανάλια ''ενημέρωσης'' , καθώς και πλειάδα εκδοτών των * αθηναϊκών εφημερίδων οι οποίοι έχουν την δική τους βεντέτα και τα δικά τους επιλεκτικά θέματα τα οποία προωθούν και προβάλλουν. 

Είναι απόλυτα σαφές τι διαδραματίζεται στους Ο.Τ.Α από τα αστικά πολιτικά κόμματα τα οποία ''διαξιφίζονται'' εκτός των δήμων ! Στους δήμους ισχύει εντελώς διαφορετικό πλαίσιο. 







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αποψίλωση Φοίνικα έναντι του δημαρχείου ο οποίος ήταν γεμάτος σκουλήκια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">