ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μετατροπή παιδότοπου σε κέντρο διασκέδασης στην Αργυρούπολη


Η Διυπηρεσιακή Μονάδας Ελέγχων του υπουργείου Ανάπτυξης εντόπισε παράνομο κλάμπ - μπουζουξίδικο το οποίο λειτουργούσε μέσα σε παιδότοπο.

Οι πελάτες έμπαιναν από το ισόγειο ανέβαιναν στο πατάρι και εκεί σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΔΙΜΕΑ έπιναν τα ποτά τους με συνοδεία μουσικής. 

Στην ανακοίνωσή της η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχων αναφέρει:Πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 23/1 κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ μετά από έρευνα και αξιοποιώντας πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία, εντόπισε στην περιοχή της Αργυρούπολης κατάστημα (παιδότοπο) στον όροφο του οποίου είχε διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος διασκέδασης με μουσική και καλλιτέχνες.

Οι πελάτες έμπαιναν κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη του παιδότοπου από τον ισόγειο χώρο αυτού που ήταν σκοτεινός ώστε να μη γίνονται αντιληπτοί και κατόπιν ανέβαιναν στο όροφο (πατάρι) όπου υπήρχαν καναπέδες, ποτά, λουλούδια κλπ.

Το κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ και με την συνδρομή ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Αττικής εισήλθε στον ανωτέρω χώρο, διαπίστωσε την λειτουργία του και προέβη στον καταλογισμό των κυρώσεων που προβλέπονται ήτοι στον μεν ιδιοκτήτη του παιδότοπου διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, στο δε προσωπικό και πελάτες διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα για παραβίαση μέτρων κατά της εξάπλωσης COVID-19.

Επίσης πρωινές ώρες της Κυριακής 23/1 από έτερο κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ στην περιοχή του Μικρολίμανου Πειραιά κατελήφθη γνωστό cafe club της περιοχής να λειτουργεί με χρήση μουσικής κατά παράβαση των υγειονομικών μέτρων. Στην επιχείρηση επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας της.

Κέντρο διασκεδάσεως χωρίς λουλούδια και ποτά γίνεται ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μετατροπή παιδότοπου σε κέντρο διασκέδασης στην Αργυρούπολη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">