ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επεισόδιο οπαδικής βίας στην Ελευσίνα με έναν τραυματία – Περιστατικό με νεαρούς στο Μαρούσι


Επίθεση με χαρακτηριστικά οπαδικής βίας σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/2) στην Ελευσίνα, όταν δύο νεαροί –ένας 22χρονος και ένας 19χρονος– που βρίσκονταν στην οδό Κανελλοπούλου δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα περίπου 20 ατόμων με μάσκες, σιδερολοστούς και σιδερογροθιές.

Ο 19χρονος πρόλαβε να φύγει και να κρυφτεί σε παραπλευρο κατάστημα, όμως ο 22χρονος δεν πρόλαβε και άρχισε να τον κλωτσούν και να τον χτυπούν στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο «Αττικόν», με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Έρευνες διεξάγει η αστυνομία, η οποία θα ανοίξει και τα κινητά των δύο νεαρών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κώστας Στάμου, ο 22χρονος είχε δεχθεί ένα μήνυμα από μια κοπέλα για να συναντηθούν. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήταν στημένη παγίδα για τον νεαρό και το προφίλ της νεαρής να ήταν ψεύτικο.

Εν τω μεταξύ το βράδυ της Τετάρτης (16/2) σημειώθηκε άλλο ένα περιστατικό με δύο νεαρούς στον ηλεκτρικό στο Μαρούσι, όταν τους πλησίασε μια ομάδα 15 ατόμων και άρχισαν να διαπληκτίζονται. Οι νεαροί δεχθηκαν απειλές για τη ζωή τους, ενώ ο ένας εξ αυτών κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία πριν να είναι πολύ αργά. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν σε έξι προσαγωγές.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/infp0Z2
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επεισόδιο οπαδικής βίας στην Ελευσίνα με έναν τραυματία – Περιστατικό με νεαρούς στο Μαρούσι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">