ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ. Πλακιωτάκης για «Euroferry Olympia»: Η αγωνία μας κοντά στις οικογένειες των αγνοουμένων – Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης


Όσο περνούν οι μέρες δυσκολεύουν τα πράγματα, η αγωνία μας είναι κοντά στις οικογένειες των αγνοουμένων, τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης για τη φωτιά  στο «Euroferry Olympia».

Ο κ. Πλακιωτάκης σημείωσε ότι το πλοίο έχει ρυμουλκηθεί σε ασφαλές σημείο ανοιχτά των βορείων ακτών της Κέρκυρας προκειμένου να προστατευθεί από τις καιρικές συνθήκες και βεβαίως να συνεχιστούν οι εργασίες ναυαγοσωστικής με ασφάλεια ενώ είπε ότι συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης, κυρίως με περιφερειακή ψύξη.  Όπως είπε όταν οι συνθήκες είναι ασφαλείς θα συνεχιστεί η επιχείρηση της έρευνας.

O υπουργός υπογράμμισε ότι υπάρχει διεθνής κανονισμός που δεν επιτρέπει την παρουσία ατόμων στο γκαράζ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και πρόσθεσε ότι θα διερευνηθούν όλες οι καταγγελίες  όταν υπάρξει σαφές πόρισμα.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/rVImGpa
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ. Πλακιωτάκης για «Euroferry Olympia»: Η αγωνία μας κοντά στις οικογένειες των αγνοουμένων – Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">