ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επικίνδυνος ο Μητσοτάκης


Επικίνδυνες ανοησίες στο ουκρανικό από τον Μητσοτάκη που δηλώνει χωρίς ντροπή πως για αυτά τα θέματα δεν διαβουλεύεται 

Ηθικά σωστή και εθνικά επιβεβλημένη χαρακτήρισε στην συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την αποστολή εκ μέρους της Ελλάδας όπλων στην Ουκρανία, καθώς όπως τόνισε «δέχεται επίθεση μια ελεύθερη χώρα». 

 «Πράξαμε το σωστό όπως η μεγάλη πλειοψηφία των ευρωπαϊκών χωρών, δήλωσε. «Η ΕΕ αποφάσισε να παράσχει αμυντικό υλικό. Με ποιο ηθικό ανάστημα θα ζητούσαμε ανάλογη συνδρομή αν βρισκόμασταν σε ανάλογη κατάσταση. Είχαμε ένα λόγο να συνταχθούμε με τη σωστή πλευρά της ιστορίας. «Οι αποφάσεις αυτές είναι επιπέδου πρωθυπουργού είπε ακομη.Δεν διαβουλεύομαι. 

Με εξαίρεση το ΚΙΝΑΛ όλοι οι άλλοι ήταν στο ναι μεν αλλά. Έγινε συζήτηση στη βουλή. Δεν πιστεύω στα συμβούλια πολιτικών αρχηγών. Είναι μια συζήτηση, η οποία έτσι όπως είναι οργανωμένη, δεν προσφέρει κάτι, ανέφερε ο πρωθυπουργός 

Στο ερώτημα αν η κυβέρνηση θα στείλει ελληνικό στρατό σε γειτονικές χώρες της Ουκρανίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: «Αν ζητηθεί στα πλαίσια του ΝΑΤΟ φυσικά και θα το κάνουμε αλλά δεν έχει ζητηθεί αυτό ακόμα». 

Παρόλα αυτά η Ελλάδα επί της σημερινής κυβέρνησης έχει στείλει αντιαεροπορικά συστήματα Patriot στη Σαουδική Αραβία, η οποία έχει τόσα χρήματα που θα μπορούσε να αγοράσει όσους Patriot της έλειπαν και όπλα στην Ουκρανία που δεν περιορίζονται σε μερικά «λιανοντούφεκα» όπως χαρακτηρίζουν κάποιοι τα Καλάσνικοφ! 

Για τα οποία υπήρξε πρόταση των Ρώσων να τα φτιάχνομε στις εγκαταστάσεις των ΕΑΣ στο Αίγιο! Στείλαμε και αντιαρματικά και όπως λένε οι πληροφορίες και αντιαεροπορικά! Ο πρωθυπουργός είπε ότι για αυτά τα θέματα δεν διαβουλεύεται! 

Υποθέτουμε ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα ενδιαφερθούν να ελέγξουν τι όπλα στείλαμε και από που τα πήραμε για να τα στείλουμε. Όσο για την «λογική» του δίνω τα όπλα μου «για να έχω μούτρα να ζητήσω όταν θα χρειαστώ» η ιστορία μας έχει διδάξει ότι είναι μια ουτοπία και η στρατηγική της χώρας δεν μπορεί να στηρίζεται σε ουτοπίες… 

Επικίνδυνος: Ο Μητσοτάκης «αχρηστεύει» τα μισά προηγμένα όπλα των Ενόπλων Δυνάμεων επειδή είναι ρωσικά 

 Ο Κ.Μητσοτάκης «έσβησε με μία μονοκονδυλιά» τα μισά από τα προηγμένα συστήματα αεράμυνας των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και των μονάδων ταχείας επέμβασης, των αντιαρματικών όπλων και πολλών άλλων, επειδή είναι… ρωσικά και «δεν είναι σημαντικά για την ελληνική άμυνα»!  

Σε μια τοποθέτηση η οποία είναι δύσκολο να την αντιληφθεί κανείς αν δεν την δει με το πρίσμα του σφοδρού “αντιρώσου” ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε ουσιαστικά την αποστρατεία των προηγμένων ρωσικών συστημάτων γιατί.. έτσι θέλει. 

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε  σε απάντηση για το μέλλον των ρωσικών οπλικών συστημάτων δήλωσε: 

Κυριάκος Μητσοτάκης: « Η χώρα δεν προτίθεται να αγοράσει κανένα αμυντικό σύστημα από τη Ρωσία. Θα διαχειριστούμε την πραγματικότητα όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν είναι όμως αμυντικά συστήματα τα οποία είναι κρίσιμα για την εθνική άμυνα».

Μας κυβερνούν τσιράκια ?

Ένα έθνος με χιλιάδες χρόνια ΙΣΤΟΡΙΑΣ δεν μπορεί να κυβερνάται από άτομα τα οποία δέχονται να είναι τσιράκια των Αμερικανών και των Γερμανών.

ΥΓ:Αναφορικά με φαλακρούς εκδότες, καθώς επίσης και με τους υποψηφίους βουλευτές από την Γλυφάδα, οι οποίοι χρησιμοποιούν ευτελή προϊόντα και εμφανίζονται στο youtube πωλείται virtual studio πλήρες σε όλους τους χρωματισμούς. Συνοδεύεται από πλειάδα βίντεο, software για 1000 εισόδους εικόνας, soft δημιουργίας λογότυπων, animation, περιοδικών, κ.α. Πληροφορίες εντός.  ( Μη ξεχνάτε ότι η ''γαλάζια'' διοίκηση πίστωσε 10.000 χιλιάδες ευρώ για την κατασκευή λογότυπου του Δήμου Γλυφάδας (!!!) ο οποίος ήδη διέθετε πολλά χρόνια το γνωστό του λογότυπο, ενώ εμείς σας χαρίζουμε το software ώστε να φτιάξετε όσα θέλετε.)

- Είτε το θέλει, είτε δεν το επιθυμεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης , όπως και ο γράφων στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB έχουν γεννηθεί στην Γλυφάδα σε απόσταση 300 μέτρων ο ένας από τον άλλο και με διαφορά λίγων μηνών. Ο Κυριάκος προσπαθεί να το ξεχάσει, άλλωστε γι' αυτόν τον λόγο πούλησαν και την οικία τους στο Δήμο Γλυφάδας σε σαουδάραβα. Ο γράφων δεν το ξεχνά.

- Από την εποχή του πατρός Μητσοτάκη , μέχρι και σήμερα , οδεύουν το τόπο σε επικίνδυνους ατραπούς. Και ασφαλώς είναι γνωστό ότι διέπονται από ιδιαίτερη εκτίμηση προς τον νεοφιλελευθερισμό των Αμερικανών ο οποίος ''κούμπωσε'' και στην δική μας χώρα. 

- Το θέμα είναι ότι όπως κατέρρευσε ο κομμουνισμός και η σοβιετική ένωση , έτσι θα καταρρεύσει και το οικονομικό σύστημα που έχουν ασπαστεί. Όλες οι ''αυτοκρατορίες'', όσο ισχυρές και να είναι , στο τέλος καταρρέουν. 

- Η Αμερική έχοντας υπερχρεωμένη την οικονομία της επιδιώκει να μπει στα χωράφια και την γειτονιά των Ρώσων ελέγχοντας τα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ο Πούτιν έπρεπε να υποστεί όσα έχει υποστεί ο γράφων από την φαύλη κομματοκρατία και τα τσιράκια τους ώστε στην ''γειτονιά'' του να αποκομίζουν οι ξενόφερτοι ; 

- Κατά πόσο είναι σωστό αύριο να ξυπνήσουν οι Ρώσοι έχοντας στο ''προσκέφαλο'' τους Αμερικανικούς πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές , άρα το πάνω χέρι στο τόπο τους ; Αυτή είναι η ελευθερία που επικαλούνται από την ΝΔ ; Έχουν γνώση οι φύλακες.

- Ο Έλληνας πρωθυπουργός όφειλε να είναι περισσότερο προσεκτικός σε χειρισμούς που αφορούν συνολικά τον Ελληνικό λαό και τον τόπο μας. Είναι σαφές ότι 8 στους 10 πολίτες τάσσονται κατά της αποστολής στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία. Ακόμα και έπειτα από το αντιρωσικό μένος που διέπει τα φιλοκομματικά κανάλια της ΝΔ, καθώς και την μονόπλευρη παρουσίαση των γεγονότων, οκτώ στους δέκα τάσσονται κατά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επικίνδυνος ο Μητσοτάκης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">