ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κ. Φραγκογιάννης: Kαλύτερη από οποτεδήποτε άλλοτε η σχέση της Ελλάδας με τη Σαουδική Αραβία


Η σχέση της Ελλάδας με τη Σαουδική Αραβία είναι σήμερα καλύτερη από οποτεδήποτε άλλοτε, διεμήνυσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία, Κώστας Φραγκογιάννης, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης της κυβερνητικής και επιχειρηματικής αποστολής στο Ριάντ. Ο υφυπουργός προέταξε τη βούληση της Ελλάδας να κεφαλαιοποιήσει την καλή, στρατηγική, ιστορική και πολιτική σχέση μέσα από επενδύσεις στη Σαουδική Αραβία και στην Ελλάδα.

Παράλληλα, επισήμανε πως η επιχειρηματική αποστολή δεν τελειώνει εδώ, εδώ ξεκινάει και υπογράμμισε πως «το μεγάλο μυστικό είναι το follow-up σε καθετί το οποίο κάνουμε».

Ο κ. Φραγκογιάννης ευχαρίστησε τη μεγάλη επιχειρηματική ομάδα, που απαρτίζεται από 43 ελληνικές επιχειρήσεις και 55 επιχειρηματίες για τη συμμετοχή τους σε αυτή την αποστολή. Επίσης, αναγνώρισε την «εξαιρετική δουλειά» που έχει κάνει το Enterprise Greece και ο διευθύνων σύμβουλός του Γιώργος Φιλιόπουλος, καθώς και οι διπλωμάτες του υπουργείου Εξωτερικών». Συνεχίζοντας, είπε πως το Enterprise Greece είναι ο βασικός πυλώνας εξωστρέφειας της χώρας».

Ο υφυπουργός Εξωτερικών τόνισε πως εγκαινιάζεται μια καινούργια εποχή στις επιχειρηματικές αποστολές, «οι οποίες θέλουμε να είναι εστιασμένες και όχι γενικές», όπως πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/YXbRZJk
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κ. Φραγκογιάννης: Kαλύτερη από οποτεδήποτε άλλοτε η σχέση της Ελλάδας με τη Σαουδική Αραβία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">