ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

21η Απριλίου-Κ. Μητσοτάκης: Η δοκιμασία της Δημοκρατίας μπορεί να αλλάζει μορφές-Απαντάμε με ενότητα στη βάση της αλήθειας


Στις δοκιμασίες που υφίσταται το πολίτευμα της Δημοκρατίας και σήμερα αλλά και στους τρόπους αντίδρασης αναφέρεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμα του για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967.

«Πενήντα πέντε χρόνια από το ξέσπασμα της δικτατορίας στην Ελλάδα, η 21η Απριλίου 2022 έρχεται να υπογραμμίσει πως η δοκιμασία της Δημοκρατίας μπορεί να αλλάζει μορφές», έγραψε σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Ο αυταρχικός δεσποτισμός επιτίθεται σήμερα στην ελεύθερη πολιορκημένη Ουκρανία. Ενώ σ’ όλες τις χώρες ο λαϊκισμός διακινεί ξανά δήθεν εύκολες απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις. Προτείνοντας ανύπαρκτες λύσεις σε υπαρκτές προκλήσεις.

Η απάντησή μας, λοιπόν, δεν μπορεί να είναι άλλη από την ενότητα της κοινωνίας στη βάση της αλήθειας. Από τη διαρκή αναβάθμιση του κοινοβουλευτισμού. Και από την καθημερινή προσπάθεια να προοδεύει η Ελλάδα και να ευημερούν οι Έλληνες».

Διαβάστε επίσης : Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η δικτατορία του 1967 – 1974

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/FKgarBH
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 21η Απριλίου-Κ. Μητσοτάκης: Η δοκιμασία της Δημοκρατίας μπορεί να αλλάζει μορφές-Απαντάμε με ενότητα στη βάση της αλήθειας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">