ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

45χρονος Γρεβενιώτης που έχει ψηφίσει 7 φορές για Δήμαρχο, 7 φορές για Περιφερειάρχη και 7 φορές για Βουλευτή ακόμα περιμένει…


Πρώτο θέμα τις τελευταίες μέρες στη μικρή κοινωνία των Γρεβενών αποτελεί η Αντιπαράθεση Δημάρχου-Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχου-Περιφερειάρχη, Βουλευτή-Αντιπεριφερειάρχη και Βουλευτή-Περιφερειάρχη για την κατανομή των ποσών (30 εκ. Ευρώ) του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Είναι όμως αυτό το μεγάλο πρόβλημα των Γρεβενών; Ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτεί μονάχα αναπλάσεις ή είναι άλλα τα μεγαλύτερα ζητήματα-προβλήματα των Γρεβενών;

Είμαι 45 χρονών και έχω ψηφίσει 7 φορές για Δήμαρχο, 7 φορές για Περιφερειάρχη και 7 φορές για Βουλευτή και ακόμα περιμένω τα παρακάτω έργα:

Σχέδιο Πόλης

Οι παλιότεροι λένε πως το σχέδιο πόλης είχε πρωτοεξαγγελθεί το 1953. Από τότε, πέρα από μια προσπάθεια που έγινε επί Δημαρχίας Κουπτσίδη το 2012 αν θυμάμαι καλά, δεν έχει προχωρήσει τίποτα. Αποτέλεσμα, εκατοντάδες ιδιοκτήτες οικοπέδων να είναι όμηροι της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής και του Υπουργείου. Ζητούνται υπέρογκα ποσά ως παροχή σε χρήμα από τους ιδιοκτήτες προκειμένου τα οικόπεδά τους να ενταχθούν στο σχέδιο πόλης, δεκάδες μηχανικοί και άλλα 70 επαγγέλματα που περιμένουν να δουλέψουν πάνω στην επέκταση της πόλης είναι σε αναμονή και πάμε από Ιούνιο σε Δεκέμβριο και από Δεκέμβριο σε Ιούνιο και οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να αξιοποιήσουν την περιουσία τους. Κανένας Δήμαρχος και κανένας Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας το έργο.

Δρόμος Γρεβενά-Βασιλίτσα

Από το 2000 που επέστρεψα στα Γρεβενά από τη Θεσσαλονίκη ακούω για τη νέα χάραξη, βελτίωση, ολοκλήρωση του έργου και την ταυτόχρονη ανάδειξη της Βασιλίτσας. Έχουν περάσει 22 χρόνια και ακόμα βρισκόμαστε σε αρχικό στάδιο με λίγες έως τώρα παρεμβάσεις αλλά και απεντάξεις έργων.

Δρόμος Γρεβενά-Δεσκάτη

Και αυτός ο δρόμος αν και βελτιώθηκε τα τελευταία χρόνια με νέα χάραξη και μερική ασφαλτόστρωση παραμένει ο πιο επικίνδυνος δρόμος κυρίως τους χειμερινούς μήνες. Ούτε ο Ε65 που θα γίνει, διορθώνει την κατάσταση καθώς είναι ασύμφορη η χρησιμοποίηση του για κάποιον που θέλει να κάνει το δρομολόγιο αυτό.

Πατώματα

Από το σεισμό του 1995, δηλαδή επί 27 χρόνια περιμένουν οι κάτοικοι 3 χωριών να κάνουν χρήση δικαιώματος στα Πατώματα. Κάποιοι από αυτούς έχουν πεθάνει, κάποιοι έχουν πάρει σπίτι μέσα στα Γρεβενά. Απορώ γιατί δεν ακυρώνεται το Έργο, αφού δεν το φτιάχνει κανείς.

Εργατικές Κατοικίες Κυρακαλής

Τον Νοέμβριο του 2007 πραγματοποιήθηκε κλήρωση-φιέστα στην Αίθουσα «Πέτρος Σιούλης» του Διοικητηρίου όπου ο ανεκδιήγητος Υπουργός Εργασίας του Κ.Καραμανλή Γεράσιμος Γιακουμάτος δήλωσε «Σε 6 μήνες, το Πάσχα δηλαδή θα ψήσετε το αρνί στο σπίτι σας». Έχουν περάσει 15 χρόνια και οι κατοικίες είναι ακόμα γιαπί και οι 92 κληρωθέντες χωρίς σπίτι.   

Αξιοποίηση της Βασιλίτσας

Αναλωνόμαστε από το 1970 στο ποιος διοικεί και ποιος είναι στο ΔΣ του Εθνικού Χιονοδρομικού της Βασιλίτσας και τελικά οι αρμόδιοι δηλώνουν πως μάλλον θα ιδιωτικοποιηθεί.

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα-ζητήματα των Γρεβενών που σε συνδυασμό με την υψηλή ανεργία και το Δημογραφικό πρόβλημα επιτείνουν την κατάσταση. Τις 2 τελευταίες δεκαετίες πεθαίνουν κάθε χρόνο στο Νομό κατά μέσο όρο 600 κάτοικοι το χρόνο, ενώ γεννιούνται μόλις 100 παιδιά/χρόνο. Σε συνδυασμό με την εσωτερική μετανάστευση και τη μετανάστευση στο εξωτερικό χιλιάδων συμπολιτών μας τείνουμε να γίνουμε «χωριό με πολυκατοικίες». Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως στην τελευταία απογραφή του 2021 οι κάτοικοι των Γρεβενών είναι κάτω από 8.000. Αρκετοί συμπολίτες μας, μεγάλης κυρίως ηλικίας φεύγουν από τη ζωή και μένουν ολόκληρες πολυκατοικίες άδειες, καθώς τα παιδιά και τα εγγόνια τους κατοικούν σε άλλες πόλεις της χώρας ή και στο εξωτερικό. Πρέπει ήδη να είμαστε σε όλο το Νομό λιγότερο από το 10% του πληθυσμού στην Περιφέρεια-μάλλον κοντά στις 20.000 σε σύνολο 250.000 κατοίκων περίπου.

Καλό το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»(αναπλάσεις)-θα μπορούσε ο Περιφερειάρχης να δώσει ένα μικρό έργο 2-3 εκ. Ευρώ με πληθυσμιακά κριτήρια στην Π.Ε.Γρεβενών-αλλά μήπως να δούμε και τα παραπάνω;

Επίσης δεν έχει σημασία αν είμαστε με το Δήμαρχο, τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Περιφερειάρχη ή το Βουλευτή αλλά να γίνει κάτι επιτέλους…

Αθανάσιος Αν.Ζέρβας

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου:Στον φίλο μας Γρεβενιώτη Αθανάσιο Ζέρβα έχω να επισημάνω:Είμαι 58 ετών , έχασα πέραν της μιας δεκαετίας από την ζωή μου ώστε ''να κάνω κυβέρνηση'' ένα κομματάκι του 3%, συμμετέχοντας, σε πορείες, συλλαλητήρια, διαμαρτυρίες, απεργίες, περιοδείες, ομιλίες, και κυρίως έχοντας ''φάει'' επανειλημμένα χημικά , όμως επιπόλαια σκεπτόμενος όπως απεδείχθη ευελπιστώντας ότι θα δικαιώσουν τους κοινωνικούς αγώνες και την διευρυμένη ανισότητα που είχαν διαμορφώσει επί 40 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Το κομματάκι μόλις έγινε κυβέρνηση ''βόλεψε'' μια σειρά κολλητών, συγγενών, παρατρεχάμενων , κ.α., με αξιώματα , σημαίνουσες θέσεις, παχυλές αποδοχές , και πολλά ακόμα τα οποία ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν είχαν δει, και έφερε πάνω κάτω όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις με δεδομένη προβοκάτσια.

Αυτό το μικρό κόμμα , το οποίο επί τριάντα χρόνια δεν είχε καμία προοπτική να κυβερνήσει τη χώρα , εμείς ως κοινωνία , με τους δικούς μας αγώνες και τρέξιμο το κάναμε κυβέρνηση , και αμέσως μετά διαπιστώσαμε την ''ποιότητα'' όσων προβεβλημένων δήλωναν αριστεροί. 

Μέσα σε ένα χρόνο εξουσίας είχαν πουλήσει ολοκληρωτικά την κοινωνία, πληθώρα στελεχών τους , τις προγραμματικές τους εξαγγελίες , το καταστατικό τους , και το μόνο που ήταν υπαρκτό ήταν τα συμφέροντα μιας μικρής κάστας ελαχίστων προβεβλημένων στελεχών , καθώς επίσης , και λίγων συνιστωσών. Για πολλοστή φορά άρχισε ''το ίδιο βιολί'' κάλυψης και κονόμας πληθώρας συστημικών ΠΑΣΟΚΩΝ ,  δεξιών, ακροδεξιών, οικολόγων , εθνικιστών, και λοιπών τακτικιστών δήθεν τροτσκιστών , ''αγωνιστών'', ''κομμουνιστών'' και ''επαναστατών''.

Επιπροσθέτως , σε τοπικό επίπεδο Δήμου Γλυφάδας , ήμουν ο μοναδικός δημότης ο οποίος έχοντας έναν τοπικό Ραδιοφωνικό σταθμό - σε ανύποπτο χρόνο - άνοιξα μέτωπο από την δεκαετία του 1990 με τα αστικά κόμματα κλεπτοκρατίας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αξιώνοντας από την τοπική μας κοινωνία να διαμορφώσει το πλαίσιο της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ τους. 

Χιλιάδες γνωρίζουν το μετέδιδε ο υποφαινόμενος από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM τις δεκαετίες 1990 και 2000 ώστε να δεχθεί τις καταχρηστικές Διώξεις - Κατασχέσεις και την δεκαετία του 1990 και την δεκαετία του 2000, ενώ στον αντίποδα την δεύτερη δεκαετία του 2000, ( το 2014 ), διαπιστώσαμε άπαντες και εμπράκτως τον ευτελισμό σε κοινωνικό επίπεδο , και ειδικότερα όσων είχαν παρουσιαστεί ως αριστερά και αριστεροί

Ποιοι επιπόλαια σκεπτόμενοι θεωρούν ότι είναι αριστεροί όταν προέβησαν δημόσια σε κατακρεούργηση κάθε αριστερής ιδεολογίας ; 

Σε ποιο αριστερό κόμμα , και πότε , υπήρξε εξαίρεση στις εκλογές του ΙΔΡΥΤΗ από την παράταξή του ; Υπάρχει ενδεχόμενο κάτοικος - δημότης Γλυφάδας , και ειδικότερα παλαιός , να μην γνωρίζει ποιος σε ανύποπτο χρόνο αξίωνε δημόσια την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , το οποίο αποτέλεσε τον προπομπό όσων ίσχυσαν το 2014 με την δημιουργία τοπικής παρατάξεως ;

Ετεροχρονισμένα το 2014 , και ενώ ήμουν ιδρυτικό στέλεχος ίδρυσης της παρατάξεως ''ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΓΛΥΦΑΔΑ'' , επί της ουσίας σύμφωνα με όσα ίσχυσαν ''ΝΤΡΟΠΗ για την ΓΛΥΦΑΔΑ'' , μια μερίδα ακροαριστερών Λαφαζανικών της ΛΑΕ με φασίζουσα αντίληψη και πρακτικές , οι οποίοι/ες δεν είχαν να προτάξουν το ελάχιστο των προτάσεων για τον Δήμο , είχαν μοναδική τους αξίωση την εξαίρεσή μου από τις εκλογές. 

Κλεφτουριά 

Είναι ξεκάθαρο τι τους ώθησε, και ασφαλώς έπεσαν οι μάσκες των φερόμενων αριστερών, διότι απεδείχθη περίτρανα η θεωρία των δυο άκρων, καθώς επίσης, ότι συνολικά η νεοελληνική κοινωνία αποτελείται από νεοέλληνες - νεοελληνίδες γαλουχημένους στα ίδια πρότυπα, με τις ίδιες αντιλήψεις, νοοτροπίες, συμπεριφορές και πρακτικές. Κυριάρχησε η καπιτάλα , ( καπιταλισμός ), επί αρκετές δεκαετίες στη χώρα μας , και όπου επικρατεί ένα καθεστώς επί μακρόν αλλοιώνονται άπαντες. 

Τα ίδια που βίωσα από το μεγάλο κεφάλαιο, την διαπλοκή, τους προνομιούχους, το σύστημα, το παρακράτος, βίωσα ακόμα χειρότερα από τους φερόμενους αριστερούς, όμως δεν συμφωνούν  με την θεωρία των δυο άκρων, διότι κανείς φασίστας δεν δέχεται ότι είναι φασίστας και δεν μπορεί να δει ότι οι ενέργειές του συνάδουν με φασίζουσα αντίληψη. Τι χειρότερο θα έκαναν μια σειρά νεοναζί ; Σε εξαιρούν ώστε να μην δικαιωθείς ποτέ , ενώ οι ίδιοι αξιώνουν μερίδιο από τον δημοτικό κορβανά και κατεβαίνουν στις εκλογές. Οι ΝΑΖΙ θα με έβαζαν σε ένα φούρνο όπως τους Εβραίους ενώ οι φερόμενοι αριστεροί έπραξαν κάτι ανάλογο. 

Ο υποφαινόμενος αν και αυτόχθονας βρίσκεται ΕΚΤΟΣ, και εντός δήμου παρέλασαν και παρελαύνουν συνολικά όλοι και όλες οι ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ . Από το Δήμαρχο μέχρι τους αντιδημάρχους - προέδρους, διευθυντές/ιες κ.α. όλοι/ες είναι ξενόφερτοι. Δικαιώθηκαν άπαντες οι ξενόφερτοι και διαβιούν πλουσιοπάροχα. Εγώ να περιμένω ακόμα , όπως εσείς ; Άλλωστε δεν είμαστε και της ίδιας ηλικίας, και αυτό αποτελεί την κορυφαία απόδειξη μιας εξευτελισμένης κοινωνίας, χωρίς αρχές, ιδανικά, αξίες, όμως με περίσσευμα θράσους να κερδίσει εκατομμύρια πάνω από πτώματα και εξαφανίζοντας και τα ίχνη των Ελληνικών αξιών - ιδεωδών. 

Η ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ - Κομματοκρατία 

Τέλος, οι ξενόφερτοι των κομμάτων δεν είχαν καμία δική τους πρόταση. Το σύνολο των προεκλογικών τους προγραμμάτων αποτελεί μια συρραφή όσων είχα διακηρύξει επί σειρά ετών δημόσια από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM τον οποίο μάλιστα επανειλημμένα δίωξαν και κατάσχεσαν ώστε να με φιμώσουν, ενώ έκαναν δική τους σιρμαγιά τις δικές μου προτάσεις.

- Μια ληστρική συμμορία επονομαζόμενη ΕΙΙΡΑ, (Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής), παράλληλα των συνεργατών τους αστικών κομμάτων κλεπτοκρατίας , και των διορισμένων τους της φερόμενης ''ανεξάρτητης δικαιοσύνης'' , καθώς και τα τσιράκια τους μπασκίνες , κίνησαν από κοινού τα νήματα ώστε ο πρωτεργάτης του χώρου να μην βρίσκεται εντός του χώρου στον οποίο πρωτοστάτησε πριν από το σύνολο όσων σήμερα χαίρουν την ''ελευθερία'' να εκπέμπουν. ( Δεν θέτω δημόσια το ερώτημα γιατί δεν πρωτοστάτησαν όλοι αυτοί στα FM , δεν χρειάζεται. )

- Πέραν των 30 ετών διακηρύσσω ότι ΣΥΝΟΛΙΚΑ όσοι βρίσκονται στα ερτζιανά FM λειτουργούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ , ενώ οι συμμετέχοντες ληστές δικαστές στις ληστρικές επιδρομές κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, τόσο την δεκαετία του 90 όσο και του 2000 , αποφάνθηκαν στη συνέχεια των ληστρικών επιδρομών σε βάρος μου μέσω του ΣτΕ ότι οι  Ραδιοφωνικοί σταθμοί λειτουργούν αντισυνταγματικά. 

- Ειδικά όσα αναφέρω για τους δικαστές τα γνωρίζουν αρκετοί οι οποίοι δια βίου θα προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν το ελάχιστο. Το 2004 -2005 χαρακτήρισαν αντισυνταγματική την λειτουργία των Ρ/Σ, ενώ πρωτίστως είχαν καλύψει τις εντολές των εντολέων τους ιδιοκτητών Ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και τίθεται ευθέως το ερώτημα:

Πριν από το 2005 δεν ήταν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ τα ραδιόφωνα πέντε οικογενειών ; Από το 2005, μέχρι σήμερα το 2022, ποιοι κυβερνούν το τόπο , και με ποια εντολή όταν παραμένουν τα αντισυνταγματικά και δεν έχουν θεσπίσει συνταγματικό νόμο αδειοδοτήσεων ; Δεν είναι σαφές ότι τα αστικά πολιτικά κόμματα είναι ''υπάλληλοι'' πέντε οικογενειών του Ν.Αττικής ;

- Η ΛΑΕτζού υποψήφια δήμαρχος, της κακιάς ώρας, είναι εργαζόμενη της δημοτικής ραδιοφωνίας Πειραιά , ενώ αξίωσε την εξαίρεση του αυτόχθονα από την πόλη του , ώστε μαζί με τους υπόλοιπους ΛΑΕτζήδες να εκπροσωπούν τα συμφέροντα του δήμου Πειραιά στον Δήμο της Γλυφάδας !!!

Η κορυφαία προβοκάτσια

- Τα ξενόφερτα κόμματα , τα οποία νέμονται καταχρηστικά και άνομα τον Δήμο Γλυφάδας , χωρίς να καλύπτουν την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας , επί δεκαετίες ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ στις σύννομες ΑΙΤΗΣΕΙΣ μου προς τον Δήμο, ενώ εξυπηρετούν διαπλεκόμενα, κολλητούς, τσιμπιτούς, καταπατητές, διαόλους και τριβόλους, παράλληλα δε κατέλυσαν και την ΕΝΤΟΛΗ στην ΚΑΛΠΗ 4.600 χιλιάδων δημοτών οι οποίοι/ες είχαν ψηφίσει τις προτάσεις μας. 

''Ποιότητα'' και ''προδιαγραφές'' τοπικής κοινωνίας ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

- Άλλος πρωτοστάτησε κατά της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ , άλλος δέχτηκε σειρά καταχρηστικών ΔΙΩΞΕΩΝ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ , σε άλλον κατέστρεψαν το μέλλον και την ζωή , και μια πλειάδα ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ/ΕΣ υποστηρίζουν έτερους ξενόφερτους/ες ώστε να τους κάνουν ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις και να γεμίσουν τους κωδικούς και την κοιλάρα τους , και παράλληλα θεωρούν ότι είναι και ΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ! 

- Το γεγονός των FM το παρακάμπτω , διότι εκτός από τον Έβερτ , ο οποίος αρχικά είχε γράψει στην σελίδα του Αθήνα 9.84 , ότι τον δρόμο για την ραδιοφωνία στη χώρα μας τον άνοιξαν οι πρωτεργάτες , ουδείς έτερος το έχει αναφέρει μέχρι σήμερα. Όσοι ακολούθησαν ετεροχρονισμένα , στα τέλη της δεκαετίας του 80 και το 90 , θεωρούν ότι οι ίδιοι άνοιξαν τον δρόμο. Σίγα μην άνοιξαν και το παράθυρο

- Στις αρχές τις δεκαετίας του 80 γεμίσαμε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια με μηχανήματα FM δικής μας κατασκευής, ( Made in Monastiraki ), ενώ εμείς λειτουργούσαμε από την δεκαετία του 70 στα FM.

- Όσο για το Γλυφαδιώτες, σε αυτό αυταπόδεικτα συνολικά καίγονται , διότι με τα κόμματα κλεπτοκρατίας να διοικούν και να ''αντιπολιτεύονται'' τα οποία είναι υπάλληλοι μιας χούφτας οικογενειών , ακόμα και σήμερα , ένας από τους πλουσιότερους δήμους της Αττικής βρίσκεται πιο πίσω από κωμοπόλεις και χωριά των 5.000 χιλιάδων κατοίκων. Πόσους Ραδιοφωνικούς σταθμούς έχετε στα Γρεβενά ; Στην Γλυφάδα εν έτη 2022 δεν υπάρχει κανείς , εκτός από κανέναν πειρατή , που και που, που κι' αυτός μάλλον βαλτός είναι !!!

- Όσα βλέπουν τα μάτια μας αποτελούν επιστημονική φαντασία , όταν αναφέρουν ότι οι πλέον αποτυχημένοι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας τυγχάνουν της ψήφου εμπιστοσύνης από περισσότερους πολίτες. Βλέπε Πιερρακάκης. Τρία χρόνια υπουργός μηδέν πλαίσιο αδειοδοτήσεων για το σύνολο των αντισυνταγματικών Ραδιοφωνικών σταθμών , και αυτός είναι πετυχημένος ; Τότε αποτυχημένοι ποιοι χαρακτηρίζονται ; Ακόμα και στην Ουγκάντα έχουν κάνει κάποια βήματα προόδου.

- Η πλειοψηφία που επικαλούνται ορισμένοι της κλεπτοκρατίας δεν είναι προϊόν Δημοκρατικών διεργασιών, είναι προϊόν ρουσφετιών και μοιράσματος του δημοτικού χρήματος σε πληθώρα ημετέρων, άρα προϊόν συναλλαγής - διαπλοκής και διαφθοράς. Θέλετε περισσότερα όταν εμείς δεν έχουμε δικαιωθεί έπειτα από 43 χρόνια ? Να περιμένουμε ;

ΥΓ:Βλέπω έχετε και μικρόφωνο , ενώ τα δικά μας επανειλημμένα τα κατάσχεσαν μαζί με το σύνολο των εξοπλισμών μας, ενώ είχαμε καταθέσει σύννομα πλήρη φάκελο αδειοδοτήσεως. Επί πέντε χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιώθηκαν οι κοινωνικοί αγώνες, απλά φούσκωσαν οι κωδικοί των τραπεζών ορισμένων στελεχών και συνιστωσών. Αδειοδότησαν μόνο το μεγάλο κεφάλαιο και την διαπλοκή των ολιγαρχών ώστε να συντηρούνται όσα εδραίωσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, άρα είναι ξεκάθαρο ότι προυπήρχε συμφωνία μεταξύ τους.

* Ο ξενόφερτος δήμαρχος Γλυφάδας βγαίνει μόνο στα κανάλια και τα ραδιόφωνα των συνεταίρων της ΝΔ , στα Καραμανλικά - Μητσοτακικά , και σε όσα έχει την διαχείριση το κόμμα του ώστε να κατευθύνει τους ημετέρους και να εξαπατήσει τους υπολοίπους δημότες , όλα τα υπόλοιπα τα απορρίπτει διότι έτσι πιστοποιεί πόσο σέβεται την δημοκρατία , ενώ στον αντίποδα ο Τσίπρας βγαίνει σε όλα τα ολιγαρχικά - διαπλεκόμενα τα οποία αδειοδότησε ο ίδιος για συγκεκριμένο λόγο. Ώστε να έχει πρόσβαση. Έτσι υπηρετείται η κοινωνία !!!

* Τραγελαφικές καταστάσεις. 

Το ΣτΕ - οι δικαστές - οδηγούνται κάποια στιγμή , έτεροχρονισμένα στην λήψη μιας απόφασης που έπρεπε να έχουν πάρει πολλά χρόνια νωρίτερα , όμως το γεγονός να συνεχίζεται η αντισυνταγματική λειτουργία των Ρ/Σ , επί μια εικοσαετία , ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αδειοδότησε τα κανάλια των εν λόγω ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών σταθμών συνεπάγεται μπάχαλο και χανείο. Οι δήθεν σύννομης λειτουργίας με τα εθνικά κανάλια - τα διευρυμένα πλυντήρια - παράλληλα λειτουργούν τα αντισυνταγματικά ραδιόφωνα , ενώ τόσο η πολιτεία, όσο  τα αστικά κόμματα, καθώς και η δικαιοσύνη - δικαστές αποτελούν τους.κύριους φορείς κατάλυσης του Συντάγματος.

Σας ευχόμαι και εις ανώτερα... με περισσότερα ακίνητα , μεζονέτες , κινητά περιουσιακά στοιχεία, επαύξηση των εκατομμυρίων στους κωδικούς των Ελβετικών τραπεζών , και διευρύνοντας το μπάχαλο Ελλάς. Πάντως για εμένα προσωπικά δεν θεωρείστε Έλληνες - Ελληνίδες. Να εξηγούμαστε.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 45χρονος Γρεβενιώτης που έχει ψηφίσει 7 φορές για Δήμαρχο, 7 φορές για Περιφερειάρχη και 7 φορές για Βουλευτή ακόμα περιμένει… Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">