ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Δεκάδες οι αργόμισθοι και χωρίς εργάτες η καθαριότητα


Δεκάδες οι αργόμισθοι στον Δήμο Γλυφάδας οι οποίοι ενώ λαμβάνουν κανονικά τις αποδοχές τους δεν εργάζεται κανείς !

Χαρακτηριστική είναι η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον δήμο γλυφάδας με δεκάδες αργόμισθους οι οποίοι δεν εργάζονται ενώ απολαμβάνουν κανονικά τις αποδοχές των μισθών !

Αν εξαιρέσουμε μια σειρά αρρώστων από covid , υπάρχουν και έτεροι οι οποίοι λουφάζουν για άσχετα θέματα υγείας , και ειδικότερα χωρίς να υπάρχει έλεγχος ώστε να πιστοποιείται αν πράγματι τίθεται ζήτημα λόγων υγείας. Και τελικά αφού κανείς και καμία εξ' αυτών δεν είναι ικανοί για την καθαριότητα γιατί τους προσέλαβε ο Δήμος ; 

Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι σε τοπικό επίπεδο έχουμε πλειάδα συμπολιτών μας ανέργων, οι οποίοι/ες είχαν εργαστεί παλαιότερα στην καθαριότητα, και ασφαλώς αν είχαν προσληφθεί αυτοί στον δήμο θα ήταν καθημερινά εργαζόμενοι λύνοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Κάποιοι ''κύριοι'' για ειδικούς λόγους επιλέγουν να  προσλάβουν τους επιτήδιους/ες οι οποίοι ενώ δεν εργάζονται απολαμβάνουν αποδοχών από τον δήμο. 

Να προβούμε σε διορθώσεις εμείς όταν πληρώνονται και είναι αρμόδιοι οι εκάστοτε πολιτικοί ; Ακόμα και στο ζήτημα των αρρώστων από covid , πραγματικά είναι απορίας άξιο πόσο χρονικό διάστημα νοσούν αυτοί από ένα κρυολόγημα το οποίο διαρκεί μια εβδομάδα ; 


Σε τούτο τον δήμο πρέπει να αγοραστούν ελικοφόρα  απορριμματοφόρα ώστε να έχουν την δυνατότητα να πετάνε ώστε να παρακάμπτουν όσους παρκάρουν όπου τους καπνίσει.

Οι ιδιώτες κάνουν την δουλίτσα τους και αποτρέπουν τον καθαρισμό.

Επίσης, πρέπει να τελειώνει η ανευθυνότητα που διέπει την δημοτική αρχή και την Πολιτεία. Να επιληφθούν ώστε να προσληφθούν όσοι και όσες θα έχουν την ικανότητα να εργάζονται. 

Όπως καταγγέλλει ο κ. Θεοδωρόπουλος, ενώ παράλληλα καλεί τους αρμοδίους του δήμου να επιληφθούν επί συγκεκριμένων θεμάτων:

Tην  16/4/22   οχήματα πωλητών εμποδίζουν απορριμματοφόρα να καθαρίσουν την Λαϊκή Αγορά   του Σαββάτου στην  οδό ΡΟΔΟΠΗΣ  στη Γλυφάδα.

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που επισυνάπτω περί ώρα 16:44 ως τις 16:53 μ.μ. μόνο δύο (2) εργάτες είχαν έρθει για καθαρισμό και ζητώ  την πρωτοκολλημένη κατάσταση από τις βάρδιες οι οποίες αφορούν τις λαϊκές αγορές του δήμου Γλυφάδας.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες:

Παρακαλώ να γίνει Υγειονομικός έλεγχος και να ελεγχθεί εάν οι πωλητές έχουν ασφάλιση ΕΦΚΑ, Βιβλιάρια Υγείας, κλπ.

Παρακαλώ να κλαδευτεί το δέντρο στην οδό Ροδόπης 40 επειδή εμποδίζει το σάρωθρο.

Παρακαλώ να αφαιρεθεί ένας από τους δυο μπλε κάδους στην οδό Τρικούπη και Ροδόπης και να τοποθετηθεί στην λαϊκή αγορά της Ανθέων.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Δεκάδες οι αργόμισθοι και χωρίς εργάτες η καθαριότητα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">