ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Άνοιξη όπως τη θέλουμε


Με σχεδόν απόλυτη ηλιοφάνεια στη χώρα, σήμερα και αύριο και καθαρό γαλανό ουρανό σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο, καθώς η σκόνη πλέον έχει απομακρυνθεί από τη χώρα.

Την Κυριακή ο καιρός στα δυτικά και βόρεια θα αλλάξει με τοπικές βροχές μάλιστα και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη. Εκεί λίγο η θερμοκρασία θα πέσει . Χωρίς βροχές η νέα εβδομάδα, στην αρχή με θερμοκρασία λίγο πάνω από τους 20 βαθμούς, στο τέλος της εβδομάδας όμως η θερμοκρασία θα ανέβει.

Σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 και στο νότιο Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα κεντρικά και τα βόρεια θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει τους 20 με 22 και κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σήμερα απόλυτη ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά το πρωί 7 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία έως 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη επίσης γενικά αίθριος καιρός.Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία έως 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Παναγιώτης Γιαννόπουλος Φυσικός Μετεωρολόγος (ΜSc.) FRMetS

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/RuxM1q3
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Άνοιξη όπως τη θέλουμε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">