ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αγγελόπουλος προς Γιάχο: Βούλωστο ελεεινέ είσαι γελοίος - 14η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Γλυφάδας


Όπως αποδεικνύεται 
η νεοδημοκρατική παράταξη στον Δήμο Γλυφάδας  επιθυμεί ένα αυτοδιοικητικό μοντέλο χωρίς αντιπολίτευση και διάλογο, άρα μια τοπική χούντα.

Στην 14η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Γλυφάδας εξελίσσεται ο διάλογος που ακολουθεί στο 11:00 λεπτό του βίντεο , έπειτα από ''κατεπείγον'' θέμα που επιχειρεί να περάσει ο πρόεδρος, ασφαλώς διότι αφορά πακτωλό χρήματος:

Δείτε το βίντεο:

Αντιπολίτευση

Γιάχος προς πρόεδρο : Μπορείτε να μου πείτε πότε ήρθε το έγγραφο ;

Πρόεδρος: Θα σας πω σε μια ώρα !!! ( Περνάει θέμα ως κατεπείγον προς ψήφιση χωρίς να γνωρίζει την καταλυτική ημερομηνία , και θα ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής έπειτα από μια ώρα μετά την ψηφοφορία του θέματος !!! )

Γιάχος προς πρόεδρο : Το έγγραφο ήρθε στον Δήμο στις 20/04/2022 , όπως και σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας , και η καταλυτική του ημερομηνία είναι σε 20 ημέρες , άρα δεν είναι κατεπείγον , και οφείλουμε πρωτίστως να ενημερωθούμε πριν το ψηφίσουμε.

Διοικούσα παράταξη προς αντιπολίτευση

Αγγελόπουλος: Στις 20/04/2022 πήρε αριθμό πρωτοκόλλου , δεν ήρθε στον Δήμο στις 20 του μήνα.

Γιάχος : Μη με διακόπτεται , εσείς δεν ξέρετε τι σας γίνετε.

Αγγελόπουλος: Εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνετε.

Γιάχος : Ο κ. Αγγελόπουλος δεν έχει μάθει ούτε τα βασικά και είναι αναπληρωτής δημάρχου !

Αγγελόπουλος: Είσαι αναιδής και απρεπής, και απαράδεκτος. Είσαι ελεεινός

Αγγελόπουλος: Είσαι αναιδής, είσαι αθυρόστομος, είσαι ελεεινός. Είσαι ο όνειδος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου , είσαι ο όνειδος της Γλυφάδας . Είσαι γελοίος.  Δεν μπορούμε να ακούμε τον Γιάχο !

Γιάχος :Το μόνο που ακούς είναι την τσέπη σου που πληρώνεσαι τζάμπα.

Αγγελόπουλος:  Βούλωστο ελεεινέ , βούλωστο ελεεινέ και παλιάνθρωπε θα πω και άλλα . . . 

Επισήμανση του Γλυφάδα Web:Έπειτα από όσα εξελίσσονται στον Δήμο Γλυφάδας δεν είναι σαφές τι χρειάζεται στις επόμενες εκλογές ; 

- Οι ακόρεστα αχόρταγοι δεν χόρτασαν ακόμα να διαχειρίζονται κατά το δοκούν έπειτα από τόσες δεκαετίες στον Δήμο ? Και τελικά πότε θα χορτάσουν ; , ( όταν θα τους πάρουν οι τέσσερις ? ) 

- Τα πάντα όλα διαχειρίζονται από το κόμμα της ΝΔ. Διακυβέρνηση, Περιφέρειες, Δήμοι, κ.α. Τι έχουν το αλάθητο, η το κoκαλάκι της νυχτερίδας ;

- Ο αναπληρωτής δημάρχου αγνοεί πολλά και διάφορα , ο πρόεδρος το ίδιο , πλειάδα διοικούντων το αντίστοιχο , όμως είναι οι διαχειριστές του δήμου μας ! Και εις ανώτερα . . . 

- Τάλε κουάλε ο Αγγελόπουλος με τον Χάλια της δημοσιοκαφρίλας. Αφού νομίζουμε πολλές φορές ότι τα υβριστικά , συκοφαντικά , κατάπτυστα λαϊκισμού λιβελογραφήματα που υποτίθεται γράφει ο χάλιας τα έχει γράψει ο Αγγελόπουλος, όμως είναι σαφές ότι:Όλοι αυτοί είναι το αντίστοιχο. 

- Τουλάχιστον ο Γιάχος, πρώτον, είναι πιο διαβασμένος, δεύτερον, δεν τον έχουν κάνει ρόμπα τα κανάλια, και τρίτον, και αυτός είναι ένας από εσάς. Συνάδελφος. Άσε που εγώ είμαι νεαρός και δεν δεν έχει τύχει να διαβάσω τίποτα από τον Αγγελόπουλο. Αν δεν με απατά η μνήμη μου αναφέρει ότι είναι δημοσιογράφος, όμως επί τέσσερις δεκαετίες δεν έχω διαβάσει τίποτα από Αγγελόπουλο. Μήπως εκλέγεται λόγω συνωνυμίας με το γνωστό όνομα ;


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αγγελόπουλος προς Γιάχο: Βούλωστο ελεεινέ είσαι γελοίος - 14η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">