ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κολωνός: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα αίτια της αυτοκτονίας 14χρονου – Τα σενάρια που ερευνούν οι αρχές


Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το περιστατικό του θανάτου ενός παιδιού 12 ετών (ή σύμφωνα με άλλες πληροφορίες 14 ετών) την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή του Κολωνού, το οποίο βρέθηκε από τη μητέρα του απαγχονισμένο στο δωμάτιό του.

Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα μεταξύ αυτών και την πιθανότητα ο θάνατος του τυχόν να σχετίζεται με το επικίνδυνο παιχνίδι “πρόκληση” «Blackout Challenge» που κυκλοφορεί στη δημοφιλή πλατφόρμα του Τικ Τοκ καλώντας τους συμμετέχοντες να προκαλέσουν ασφυξία στον εαυτό τους.

Οι αρχές έχουν κατάσχει το λαπτοπ του παιδιού για έρευνα διευκρινίζοντας πως δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάποιος συσχετισμός αλλά και πως στη χώρα μας δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά ή καταγγελία για τραυματισμό ή θάνατο από το εν λόγω παιχνίδι ή κάποιο άλλο διαδικτυακό.

Το παιδί που έμενε με τη μητέρα του και τον αδερφό του, καθώς οι γονείς του ήταν σε διάσταση βρήκε η ίδια η μητέρα έπειτα από σύντομη απουσία από το σπίτι.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Από τι 6, ο Αλέξανδρος Κανδρής δημοσιογράφος του Λουτράκι365 που ανέδειξε το θέμα το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή και έγινε γνωστό όταν οι γονείς του ειδοποίησαν ότι ο αδερφός του δεν θα λάβει μέρος στους προγραμματισμένους αγώνες για το περασμένο Σάββατο αγώνες παγκρατίου, στο Λουτράκι. Και το ίδιο το παιδί ήταν αθλητής του παγκρατίου, σωματώδες και γεροδεμένο για την ηλικία του γεγονός που κάνει τις αρχές να μην θεωρούν πιθανή την εκδοχή να έχει πέσει θύμα μπουλινγκ.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/U3slJer
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κολωνός: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα αίτια της αυτοκτονίας 14χρονου – Τα σενάρια που ερευνούν οι αρχές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">