ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Kαταθέτουν οι τελευταίοι μάρτυρες στη δίκη – Σύντομα και η απολογία του πιλότου


Με την ολοκλήρωση της εξέτασης των μαρτύρων κατηγορίας και υπεράσπισης και την ανάγνωση των εγγράφων της δικογραφίας, αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα δίκη του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη  δολοφονία της 21χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.

Η δίκη του 34χρονου πιλότου, ο οποίος ισχυριζόταν, για περισσότερο από έναν μήνα στις αρχές, πως ο αποτρόπαιος ασφυκτικός θάνατος της Καρολάιν, στις 11 Μαΐου 2021, ήταν αποτέλεσμα στυγνών εγκληματιών που μπήκαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά για να τους ληστέψουν, φθάνει στις αμέσως επόμενες δικασίμους, στην στιγμή που ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί δημόσια για όσα του καταλογίζονται .

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας  στο Μεικτό Ορκωτό, που ξεκίνησε στις 8 Απριλίου, ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της Καρολάιν είναι παρών στο δικαστήριο και κρατά σημειώσεις σε κάθε μαρτυρική κατάθεση, κάνοντας χρήση του δικαιώματος του να υποβάλει ερωτήσεις.

Ο Αναγνωστόπουλος, από την στιγμή που ανέβηκαν στο βήμα οι πρώτοι μάρτυρες, οι αστυνομικοί που είχαν σπεύσει στην μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, σημείωνε όσα έλεγαν ώστε να υποβάλει στην συνέχεια ερωτήσεις. Το ίδιο έκανε και όταν κατέθεσε η γειτόνισσα του ζευγαριού, αλλά και η γυναίκα που επισκεπτόταν με την Καρολάιν, ως σύμβουλο ψυχικής υγείας, η οποία τον περιέγραψε ως έναν ιδιαίτερα χειριστικό άνθρωπο που είχε ανάγκη να ελέγχει απόλυτα την σύζυγο και μητέρα της νεογέννητης κόρης του.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/8gobcQs
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Kαταθέτουν οι τελευταίοι μάρτυρες στη δίκη – Σύντομα και η απολογία του πιλότου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">