ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

SINGA with the help of Odyssea launches StartIN Europe


Η SINGA με τη βοήθεια της Odyssea εγκαινιάζει το StartIN Europe, ένα πανευρωπαϊκό οικοσύστημα που ενισχύει την επιχειρηματικότητα των προσφύγων, με την υποστήριξη του Visa Foundation.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την έναρξη του StartIN Europe, ενός οικοσυστήματος που ενισχύει την επιχειρηματικότητα χωρίς αποκλεισμούς, που υποστηρίζεται από το Visa Foundation αναφέρουν χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου που μας απέστειλαν στον Γλυφάδα web. 

Δείτε το βίντεο , διότι με τους πρόσφυγες και μετανάστες εγκαινιάζουμε στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, σε ''πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση στην Ελλάδα'', την εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη AI ομιλίας.

 

 Η SINGA θα συνεργαστεί με την TERN, την Odyssea και την Delitelabs για τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος με στόχο την υποστήριξη νεοεισερχόμενων επιχειρηματιών, την ενθάρρυνση της ανάπτυξης της οικονομίας χωρίς αποκλεισμούς, και για την υποστήριξη της ένταξης μέσω επώασης, καθοδήγησης εργαστηρίων και νέων ιδεών για την επιχειρηματικότητα. 

Η συνεργασία θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε τα οικοσυστήματα σε 12 πόλεις  SINGA Γαλλία + Λυών / Νάντη / Λιλ / Παρίσι / Βερολίνο / Στουτγάρδη / Βαρκελώνη / Οδύσσεια / TERN / Delitelabs.

Όπως δηλώνει ο Graham Macmillan, Πρόεδρος του Visa Foundation: «Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τη SINGA και το έργο της για την οικοδόμηση ενός οικοσυστήματος σχεδιασμένου να αξιοποιεί τις δυνατότητες των υποεκπροσωπούμενων πληθυσμών μεταναστών και προσφύγων, και ειδικά και των γυναικών επιχειρηματιών».

Διαβάστε περισσότερα στην σελίδα της SINGA.

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Να επεκτείνεται τις δραστηριότητες σας και στην Ελλάδα δεδομένου ότι υφίστανται ένα εκατομμύριο μετανάστες και πρόσφυγες και πολλοί εξ΄αυτών χρειάζονται την υποστήριξή σας.

Ειδικότερα, τονίζουμε ότι θα έχετε και την αρωγή από τα αστικά πολιτικά κόμματα της Ελλάδας. 

- Μόνο για τον αυτόχθονα και πρωτεργάτη των FM  δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα όλοι αυτοί και ούτε πρόκειται, εκτός από μια σειρά διώξεων και κατασχέσεων - ληστρικών επιδρομών - επί δεκαετίες , ώστε να νέμονται τα ίδια κόμματα, εκτός της εξουσίας και της διακυβέρνησης της χώρας και τον Δήμο. 

- Είναι τόσο αχόρταγοι και πλεονέκτες , (δεν έχουν χορτάσει ακόμα, ούτε πρόκειται να χορτάσουν), δεδομένου ότι επί 50 χρόνια τα ίδια κόμματα - άτομα βρίσκονται στην διακυβέρνηση , στο σύνολο των Περιφερειών, και στο σύνολο των Δήμων, ( Τοπική Αυτοδιοίκηση), ολόκληρης της χώρας, ώστε να υπηρετούν πέντε οικογένειες ολιγαρχών και διαπλοκής. Πέντε οικογένειες κινούν τα νήματα ώστε να βρίσκονται παντού οι αχόρταγοι.

ΥΓ: Για εσάς που ασχολείστε με την τεχνολογία η ΑΙ το 2022 έχει κάνει αλματώδη εξέλιξη και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη προσεχώς. 

- Σε μια μελλοντική φάση θα εντάξουμε την ΑΙ ομιλίας σε ένα τοπικό μέσο το οποίο θα μεταδίδει εξ' ολοκλήρου μόνο με τεχνητή νοημοσύνη. 

- Αν κάποιος/α από τους παλιούς ακροατές/ιες του ΓΛΥΦΑΔΑ FM διαβάζει το κείμενο ασφαλώς θυμάται ότι την δεκαετία του 90 είχα προγνώσει την εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης και από εκείνη την περίοδο εργάζομαι με αντικείμενο την ΑΙ. 

- Σύντομα θα δημοσιεύσουμε σχετικό άρθρο με δικό μας σύστημα ΑΙ το οποίο λειτουργεί στα Ελληνικά και παρέχει τις ίδιες δυνατότητες με την Alexa , την Google  και το Siri για τον έλεγχο των οικιακών συσκευών και φωτισμού.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: SINGA with the help of Odyssea launches StartIN Europe Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">