ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φωτογραφίες – Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Στη πρώτη γραμμή της μάχης με τις φλόγες στο Πανόραμα Βούλας


Οι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επιχειρούν από τη πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στο Πανόραμα Βούλας, συνδράμοντας πολίτες και πυροσβέστες.

Συγκεκριμένα, τα ειδικά εκπαιδευμένα κλιμάκια εθελοντών του Ε.Ε.Σ, σε συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, εγκατέστησαν άμεσα σταθμό Α’ Βοηθειών στο Πανόραμα Βούλας, προκειμένου να προσφέρουν παντός είδους βοήθεια σε πυροσβέστες και κατοίκους, οι οποίοι είτε αντιμετωπίζουν προβλήματα στην όραση τους λόγω του πυκνού καπνού είτε έχουν υποστεί εγκαύματα από τη μάχη με τις φλόγες.

Ταυτόχρονα, κλιμάκια εθελοντών πραγματοποιούν περιπολίες στις πυρόπληκτες ζώνες, επεμβαίνοντας όπου κρίνεται αναγκαίο και προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης σε πολίτες και πυροσβέστες.

Οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. θα επιχειρούν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας και θα παραμείνουν στο σημείο έως ότου κριθεί αναγκαίο.

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/N3Z4xUK
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φωτογραφίες – Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Στη πρώτη γραμμή της μάχης με τις φλόγες στο Πανόραμα Βούλας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">