ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητσοτάκης - Τσίπρας - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ μούγκα στη στρούγκα


Εικόνες ντροπής και πολιτικές κατάντιας. Πιάνονται στα χέρια κι από πίσω ακολουθεί σύρραξη των μπράβων του ενός και του άλλου, ενώ τόσο η κυβέρνηση, όσο και η αντιπολίτευση κρατούν σιγή ιχθύος.

Μέσα σ’ ένα γήπεδο κατάμεστο από κόσμο το ανερικανοκίνητο Πασοκοκάναλο του Κουρή το οποίο διοργανώνει τα ''βραβεία'' copy κανονικό - αμερικανιά μαϊμουδιά - επί σειρά ετών προωθεί την βία και άτομα της νεοελληνικής πραγματικότητας τα οποία απευθύνονται σε οκτάχρονα !

Ενώ διατείνονται ότι ξεμπέρδεψαν με τους ακραίους της ΧΑ διαμορφώνεται επί ίσοις όροις το αντίστοιχο σε επίπεδο κοινωνίας γαλουχώντας ορισμένοι για τα συμφέροντά τους τα οκτάχρονα στην βία και στις ακραίες συμπεριφορές. Άρα γίνεται η ζύμωση για όσα θα ισχύσουν αύριο σε τούτη τη χώρα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Τα συμφέροντα αυταπόδεικτα είναι τεράστια , άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που ένα τοπικό κάναλο του Ν.Αττικής επί σειρά ετών αποτελεί μονοπώλιο στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας - των videoclip - και της νεοελληνικής μαϊμουδιάς με αντίγραφα όσων έχουν προηγηθεί στην άλλη πλευρά του αντλαντικού.

Αντί να δοθούν κίνητρα για δημιουργία ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ το μονοπώλιο των videoclip του Ν.Αττικής προωθεί τα ακατονόμαστα - άλλα αντί άλλων. ( Και εμείς ειρωνευόμαστε έχοντας αναμετάδοση αμερικάνικο κάναλο )

Μούγκα στη στρούγκα 

Οι ευθύνες για τις εικόνες ντροπής βαρύνουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη - ΝΔ καθώς και την αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ - ΚΚΕ και τα ρέστα , διότι αυτά τα κόμμ@τ@ της νεοελληνικής πραγματικότητας είναι οι διαμορφωτές μιας μονοπωλιακής καταστάσεως στον Ν.Αττικής, με ένα μουσικό κάναλο , ενώ στην άλλη πλευρά του αντλαντικού,στην οποία ξεκίνησε το πανηγύρι της μουσικής βιομηχανίας τα κάναλα είναι δεκάδες.

Ειδικά οι @ριστεροί ,οι δήθεν ριζοσπάστες , επί μια πενταετία συντήρησαν όλα τα κακώς κείμενα των προκατόχων τους και υπονόμευσαν μέχρις εσχάτων τις προτάσεις μου για δημιουργία δημόσιου  μουσικού καναλιού - θυγατρική της ΕΡΤ, ώστε να σπάσει το μονοπώλιο ενός ιδιώτη του Ν.Αττικής , ο οποίος σύμφωνα με όσα ήδη ισχύουν στη χώρα μας προωθεί την βία , τον σεξισμό , και εκμαυλίζει μέχρις εσχάτων τον καλλιτεχνικό χώρο.

Οι μετέχοντες των αστικών κομμάτων, η κυβέρνηση, και η ''ανεξάρτητη αρχή'' ΕΣΡ, φέρουν ουσιαστικά την ευθύνη για όσα καθημερινά μεταδίδονται από τα ερτζιανά. Αναφορικά με το διαδίκτυο οι ευθύνες είναι κάθετα των αμερικανών. Δηλαδή, αυτών που φρόντισαν για τα σκ@τοσυμφέροντά τους να αλλοιώσουν κάθετα τον παγκόσμιο πολιτισμό με προώθηση υποπροϊόντων κακής μορφής。

Όλο το σκηνικό είναι στημένο για τα συμφέροντα τους

Οι εν λόγω δεν είναι μουσικοί, είναι μποξέρ. Δεν κάνουν τέχνη, κάνουν κόντρα ποιος είναι ο πιο δυνατός. Να αλλάξουν κατηγορία και να γραφτούν σε πυγμαχικό όμιλο. Δεν είναι για την μουσική δαύτοι. Στη μουσική η ''κόντρα'' είναι ποιος θα γράψει το διαχρονικότερο - το διαχρονικό. Από τα υποπροϊόντα δαύτων δεν θα ακούγεται τίποτα σε μελλοντικό χρόνο. Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

ΥΓ: Προσωπικά εμείς δεν γνωρίζουμε ποια είναι αυτά τα ''φρούτα'' της νέας νεοελληνικής εποχής, ούτε έτυχε ποτέ να ακούσουμε τα υποπροϊόντα κακής κόπιας. Εμείς αναγνωρίζουμε ως Έλληνες καλλιτέχνες τον αείμνηστο Τσιτσάνη, τους Θεοδωράκη - Χατζηδάκι, τον Καζατζίδη, τον Διονυσίου, τον Βαγγέλη Παπαθανασίου, κ.α., αυτού του βεληνεκούς και αξίας. ( Όλοι αιώνιοι και παράλληλα υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα αιώνιοι και αιώνιες - διαχρονικότατοι και πάμπολλοι/ες εν ζωή με πλούσιο έργο και παρουσία. ) 

- Βέβαια υπάρχει - υφίσταται ένα κενό στην δημιουργία αντιπροσωπευτικής Ελληνικής μουσικής το 2000 - 2022 και δεδομένου αυτού του κενού υφίστανται στο προσκήνιο οι αμερικανιές. Ποιοι έκαναν πρότυπο τον Βαγγέλητους Θεοδωράκη - Χατζηδάκιτους μελέτησαν σε βάθος και αναβάθμισαν την νεοελληνική μουσική ; Ο Μικρούτσικος έφυγε νωρίς, συνεχιστές υπάρχουν

- Ποιοι ολισθαίνοντας έχουν βαφτίσει καλλιτέχνες άτομα τα οποία προωθούν την βία στην νεοελληνική κοινωνία το γνωρίζουμε καλά , όπως και εσείς. Είναι γνωστό σε κάθε νοήμονα άνθρωπο ότι με την παρούσα τεχνολογία μπορεί ο οποιοσδήποτε να δημιουργήσει τα κατασκευάσματα POP - HIP HOP κ.α. Επίσης, αν δεν είναι κάποιος μουγκός μπορεί να πει και λίγα λόγια. 

Οι εν λόγω δεν κάνουν τέχνη. Σημειώνω ότι τα οκτάχρονα όταν θα γίνουν 30 και βάλε, έχοντας πλέον άλλες τάσεις μουσικού χαρακτήρα, θα σκεφτούν τι άχρηστες επιλογές έκαναν μικρότεροι. 

Δεν είμαι ο γιός του πάρτα όλα, δεν εμφανίστηκα ποτέ δημόσια με όπλα, δεν προωθώ την βία , δεν απευθύνομαι σε οκτάχρονα, δεν διαθέτω τις βίλες και τα ακίνητα του Τράγκα ενώ υπήρχα στο ραδιόφωνο 20 χρόνια πριν από δαύτον, ούτε χρηματίστηκα ποτέ κάτω από τα τραπέζια όπως σειρά έτερων . . . ( ονόματα δεν λέμε ), και κυρίως δεν είμαι διάσημος ούτε με ενδιαφέρει η διασημότητα. ( Όλα τα προηγούμενα τα ανέφερα διότι μια δεκαετία τουλάχιστον πριν υπάρξει το youtube, από το οποίο γίνονται ''διάσημοι/ες'' μέχρι και οι φελλοί στις μέρες μας, είχα προτείνει μέσω αιτήσεως να το δημιουργήσουμε ΕΜΕΙΣ. Ο νοών νοείτο. )



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητσοτάκης - Τσίπρας - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ μούγκα στη στρούγκα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">